Skuespiller i problemer: Jeg kommer og knepper dig

En tilsyneladende besat kvinde vil i bukserne på hobbitten

En kvinde er alt, alt for vild med den tidligere 'Ringenes Herre'-skuespiller. Foto: All Over Press
En kvinde er alt, alt for vild med den tidligere 'Ringenes Herre'-skuespiller. Foto: All Over Press

Visse beskeder bør kun modtages fra kæresten, konen eller flirten. Og ikke fra en syg stalker.

Det kan skuespilleren Dominic Monaghan, som mest er kendt for sine roller i tv-serien 'Lost' og 'Ringenes Herre'-filmene, skrive under på.

En kvinde, der beskriver sig selv som farlig og besat, har fået skuespilleren til at indgive anmeldelse. Foto: All Over Press Intl. kendte Hollywoodstjerne i retten: Udsat for voldsomme trusler

Han har siden 2004 skullet leve med en kvindelig stalker, der blandt andet har sendt ham dødstrusler. I 2016 blev hun derfor anholdt, og et tilhold blev sat i stand, så kvinden ikke måtte nærme sig skuespilleren.

Det har dog vist sig, at hun er bedøvende ligeglad med tilhold, og Monaghan har nu politianmeldt kvinden for hele 54 gange fra 9. oktober 2017 til 7. november 2017 at have mailet ham med forskruede digte, delvise nøgenfotos, links til pornosites og diverse beskeder med seksuelle undertoner.

Det skriver TMZ.

Blandt andet har kvinden, ifølge anklagen, skrevet følgende:

- Jeg kunne komme til dig og New Zealand i morgen. Jeg kunne flå dit tøj af og kneppe dit britiske ud af dig. Du kan ikke bruge et tilhold mod mig, for det gælder kun i Los Angeles. Ikke New Zealand.

Dominic Monaghan som hobbitten Merry. Foto: All Over Press
Dominic Monaghan som hobbitten Merry. Foto: All Over Press

Monaghan har nu måttet slette sin e-mailadresse og sætte diverse forholdsregler op for, hvordan han interagerer med fans. Han frygter for sin sikkerhed, fordi stalkeren også har sendt beskeder til hans privatadresse.

Foto: AP. Intl. kendte Rædsel: Brød ind i superstjernens hjem og tog en lur

Ifølge TMZ skulle politiet nu have fået en retskendelse, så man kan gennemsøge kvindens mail og sociale medier-konti.

Dominic Monaghan er langt fra den eneste Hollywood-kendis, som døjer med stalker-problemer. For nylig kom det frem, at skuespilleren Emile Hirsch har anlagt sag mod en kvindelig fan, som har truet både ham og hans søn på livet og i sidste måned brød en 22-årig mand ind hos Taylor Swift og lagde sig til at sove i hendes seng.

19 kommentarer
Vis kommentarer