Skuespiller: Jeg vil være James Bond

Hugh Jackman har i den grad kig på Agent 007-rollen

 

Ert der noget, Hugh Jackman ønsker, så er det 'Licence To Kill'. Foto: AP
Ert der noget, Hugh Jackman ønsker, så er det 'Licence To Kill'. Foto: AP

Hvilken mand drømmer ikke om at drikke martinis, køre i en Aston Martin og score damer i stribevis?

Det gør Hugh Jackman i hvert fald.

Se også: Konen advarer filmstjerne: Hold dig fra Jolie

Den 46-årige filmstjerne medvirkede i et interview med det australske nyhedsprogram 'The Project', hvor han promoverede sin kommende rolle som 'The Blackbeard' i filmen 'Pan'.

Men det er åbenbart ikke den eneste rolle, som Jackman gerne vil have fingrene i. Han blev nemlig spurgt, om han var klar til at tage imod udfordringen om at se godt ud i sorte jakkesæt og med pistoler i baglommen. Og her skulle der ikke mere til end et nik fra 'X-Men'-stjernen.

Se også: Jackman behandlet for kræft for tredje gang

- Jeg vil så gerne være James Bond, sagde Hugh Jackman.

Det viser sig, at Hugh Jackman faktisk blev spurgt, om han ville påtage sig rollen som James Bond. Men det var lige inden optagelserne til succesfilmen 'X-Men 2', så det blev desværre for travlt for den australske skuespiller. Det skriver det amerikanske medie Huffington Post.

- Da jeg blev spurgt, mente jeg ikke, at det var det rette tidspunkt. Men det var godt nok ikke let at opgive den rolle, indrømmede Hugh Jackman i interviewet.

Se også: Skuespiller gav datter nøgenchok

Rollen som den engelske spion gik i stedet til skuespilleren Daniel Craig, som igen skal drikke cocktails og fange skurke for fjerde gang i James Bond-filmen 'Spectre', som udkommer til november.

Filmen 'Pan' udkommer i starten af oktober, og på rollelisten finder du blandt andet topmodellen Cara Delevigne og 'Mean Girls'-stjernen Amanda Seyfried.

27 kommentarer
Vis kommentarer