Skuespiller: Jeg ville have været dragqueen

Michael Sheen, der er aktuel i Thomas Vinterbergs nye film, ville i have været dragqueen, før han blev skuespiller

Michael Sheen spiller den forsigtige og fornuftige mr. Boldwood i Thomas Vinterberg-filmen 'Far from the Madding Crowd'. (FOTO: Victoria Will/AP)
Michael Sheen spiller den forsigtige og fornuftige mr. Boldwood i Thomas Vinterberg-filmen 'Far from the Madding Crowd'. (FOTO: Victoria Will/AP)

Den 46-årige skuespiller Michael Sheen afslører, at han som 15-årig overvejede at blive drag quenn

Britiske Carey Mulligan er den sårbare frue på godset, der konstant flankeres af giftelystne
mænd i den vellykkede 'Far from the Madding Crowd'. (Foto: SF-FILM) Filmanmeldelser - 23. apr. 2015 - kl. 10:01 Thomas Vinterberg får hjerterne til at banke

Michael, der er aktuel i Thomas Vinterbergs nye film 'Far from the Madding Crowd' fortæller, at han som 15-årig havde en ven, der tog ham med på en drag-klub for første gang, og han syntes, at det var 'ekstraordinær'.

- Det var en meget ny verden for mig. Jeg så nogle ekstraordinære ting på de små værtshuse i London. Der så jeg Lily Savage, og vi plejedeat se ham performe på Vauxhall Tavern i London. Jeg syntes, at det var helt vildt spændende, og jeg overvejede at blive en drag queen, fortæller Michael Sheen.

Thomas Vinterberg ses her sammen med Carey Mulligan, der nu rygtes gravid, og med skuespilleren Matthias Schoenaerts på den røde løber i London.(foto: Eun Cherry/Photoshoot) Filmnyheder - 19. apr. 2015 - kl. 14:11 Er hun gravid?

Michael har før sagt, at han er imponeret over 'RuPaul's Drag Race', der er et amerikansk realityshow, dragqueen RuPaul skal bedømme andre dragqueens.

- Jeg synes,  at 'RuPaul s Drag Race' er forbløffende. Det er bare genialt. Jeg finder det meget morsomt, meget bevægende, siger Sheen til Huffington Post.

Se også: Vinterberg skal filme med Carey Mulligan

Thomas Vinterberg og Helene Reingaard Neumann får snart småfolk i hjemmet igen. (Foto: Jakob Jørgensen) flash - 28. apr. 2015 - kl. 18:58 Filminstruktør bliver far til fire

Se klippet fra premieren på Thomas Vinterbergs film 'Far from the Madding Crowd, hvor Michael Sheen spiller gårdejeren Mr. Boldwood:

 

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere