Skuespiller siger tårevædet farvel til ven

Ved premieren på den nye film 'Furious 7' havde Vin Diesel svært ved at holde tårerne tilbage, da han talte om afdøde Paul Walker

De to skuespillere blev nære venner under optagelserne til  'Furious'-filmene. (Foto: AP)
De to skuespillere blev nære venner under optagelserne til 'Furious'-filmene. (Foto: AP)

Selv om han få timer forinden var blevet far for tredje gang, ville han ikke gå glip af muligheden for at mindes sin afdøde ven Paul Walker.

Se også: Hollywood-stjerner mindes trafikdræbt kollega

I hvert fald mødte Vin Diesel op til premieren på den nye 'Furious 7', som er den sidste film, hvor de to gode venner spiller overfor hinanden.

Det skriver internetmediet WENN.com.

Sværeste film nogensinde
- Den her film var lavet på kærlighed og hårdt arbejde. Faktisk var det den sværeste film, jeg nogensinde har været med i, fordi mit forhold til Paul er så ægte i filmen. Og da tragedien skete, mistede jeg min bedste ven. Jeg mistede min bror, fortæller den hårde skuespiller.

Herefter pressede tårerne sig på for skuespilleren, og pludselig lød det fra én blandt publikum, at 'du har en familie her, Vin'.

- Tak for det. Og tak for, at I altid har været der for mig, og at I altid har troet på mig. Den her nye film er min gave til jer, og endnu mere vigtigt er det min gave til min afdøde bror Paul, sagde den 47-årige filmstjerne.

Paul Walker døde i et biluheld den 30. november 2013.

Se også: Nye detaljer om filmstjernes død: Brændt til uigenkendelighed

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere