Skuespiller skyld i ulykke: Søn fik kraniebrud

Jenny Mollen tabte sin søn, der kom alvorligt til skade

Jenny Mollen og Jason Biggs' lille søn er kommet hjem fra sygehuset efter ulykken. Foto: AP
Jenny Mollen og Jason Biggs' lille søn er kommet hjem fra sygehuset efter ulykken. Foto: AP

En hver mors værste mareridt blev i weekenden virkelig for skuespillerparret Jenny Mollen og Jason Biggs.

39-årige Mollen, der er kendt fra serier som 'Angel', 'Girls' og 'CSI: New York' tabte parrets femårige søn, og han landede uhyggeligt uheldigt, fortæller den knuste mor selv på Instagram.

'Lørdag aften tabte jeg min søn på hovedet og forårsagede brud på hans kranie og var skyld i, at han måtte indlægges på intensiv', skriver hun i opslaget.

Hun sender samtidig en stor varm tak til al personalet på sygehuset - lige fra læger og sygeplejersker til den seje kvinde, der gør rent på toilettet. Mollen benytter også opslaget til at takke gemalen, Jason Biggs.

Alt tyder heldigvis på, at femårige Sid trods kraniebrud nu er i bedring.

'Det har været en traumatisk uge, men Sid er hjemme nu, tager tingene roligt og kommer sig fint', skriver hun og fortæller også, at knægten får lov til at spise masser af isvalfer.

Med det ærlige opslag vil Jenny Mollen også sende en hilsen til alle forældre, der ved et tragisk uheld har prøvet eller kommer til at skade deres egne børn.

'Mit hjerte er hos alle de forældre, der har været eller vil finde sig selv i situationer som denne. I er ikke alene,'  skriver Jenny Mollen.

'American Pie'-skuespilleren Jason Biggs har ikke kommenteret ulykken på sin Instagramkonto.

27 kommentarer
Vis kommentarer