Skuespillerinde droppede ikonisk rolle

Skuespillerinden Christina Applegate fortryder den dag i dag, at hun ikke forsøgte at få rollen som blondinen i filmen 'Legally Blonde'

Christina Applegate fortryder, at hun ikke gik efter rollen som Elle Wood i 'Legally Blonde'. (Foto: All Over)
Christina Applegate fortryder, at hun ikke gik efter rollen som Elle Wood i 'Legally Blonde'. (Foto: All Over)

Der er nogle filmroller, der går hen og bliver ikoniske. En af dem er rollen som Elle Wood i filmen 'Legally Blonde' fra 2001, der bliver spillet af skuespillerinden Reese Witherspoon.

Inden hun landede rollen, var manuskriptet forbi skuespillerinden Christina Applegate, men hun var ikke interesseret i at forsøge at få rollen. Det fortryder hun i dag.

Det skriver USA Today.

- Sikke et dumt træk det var, sagde skuespillerinden til Yahoo, da hun mødte op til premieren på filmen 'Vacation'.

Se også: Christina lærer gravide at strippe

Christina Applegate skrev senere på sin Twitter-profil.

- For at præcisere: Jeg takkede ikke nej til filmen. Manuskriptet kom i min retning. Det blev aldrig tilbudt til mig. Det er jeg nødt til at klargøre, skrev hun.

Skuespillerinden forklarede, at hun på det tidspunkt netop var blevet færdig med tv-serien 'Vore Værste År' og ikke ville blive portrætteret som en dum blondine igen.

Christina Applegate har sidenhen medvirket i blandt andet filmene 'The Sweetest Thing' og 'Going the Distance'.

Med 259 episoder over 11 år er 'Vore værste år', den sitcom, som er optaget foran et live-publikum, der har kørt længst på Fox. Foto: All Over Press Kendte 'Vore værste år': Her er familien Bundy i dag

12 kommentarer
Vis kommentarer