Skuespillerinde: Far tror ikke på min succes

Amy Adams har stor succes, men hendes far tror stadig ikke på, at hun kan klare sig i Hollywood

Smukke Amy Adams er født af amerikanske forældre, som har danske såvel som tyske forfædre. (Foto: AP)
Smukke Amy Adams er født af amerikanske forældre, som har danske såvel som tyske forfædre. (Foto: AP)

Den 41-årige stjerne Amy Adams er blandt andet kendt for filmene 'Catch Me If You Can' og 'Eventyr i New York', men hendes far har aldrig troet på hendes karriere som skuespiller.

Se også: Sjældent Hollywood-forhold endt i ægteskab

Da Amy Adams besluttede at gå den vej, mente hendes far ikke, at hun havde det, han kalder 'dræberinstinkt'. Noget han mener, der skal til for at kunne klare det barske miljø i Hollywood.

- Jeg tror ikke, min far troede, jeg kunne få så meget succes, fortæller Amy Adams ifølge Bang Showbiz til det britiske GQ Magazine.

Vundet et hav af priser
Skuespillerinden fortæller også, at hendes far bakker hende op nu, men at han gerne vil være realistisk på hendes vegne. Selv om hun har vundet et hav af priser, så fortæller hun, at han gang på gang prøver at gøre det klart for hende, at det er usandsynligt, at hun vinder de priser, hun bliver nomineret til.

Men på trods af, at han lyder som lidt af en lyseslukker, så mener skuespillerinden ikke, at hendes far mener det på en negativ måde, når han maner hendes forventninger til jorden.

- Jeg tror, han synes, min succes er overraskende. Men det er bare hans personlighed. Han er lidt sjov på den måde, siger hun.

Amy Adams kan snart ses i filmen 'Batman v Superman: Dawn of Justice'.

Her kan du se Amy Adams på den røde løber i februar. (Video: Splash)

5 kommentarer
Vis kommentarer