Skuespillerinde indlagt med fødselsdepression

'Heroes'-skuespillerinden Hayden Panettiere har frivilligt ladet sig indlægge for en fødselsdepression

Hayden Panettiere er blevet indlagt med en fødselsdepression. (Foto: AP)
Hayden Panettiere er blevet indlagt med en fødselsdepression. (Foto: AP)

I december sidste år blev 26-årige Hayden Panettiere mor til en lille pige. Men hvad der skulle være den lykkeligste tid i den unge skuespillerindes liv blev overskygget af en fødselsdepression. Derfor har 'Heroes'-stjernen nu ladet sig indlægge for at blive behandlet, bekræfter Hayden Panettieres talsperson ifølge Huffington Post.

- Hayden Panettiere har frivilligt valgt at søge professionel hjælp på et behandlingscenter, da hun i øjeblikket kæmper med en fødselsdepression, lyder den officielle udmelding.

Se også: Nybagt stjernemor: Jeg føler mig gammel

Hayden Panettiere på den røde løber. (Video: Splash)

En fødselsdepression kan blandt andet give humørsvingninger, problemer med at knytte sig til sit barn, træthed, angst og tanker om selvskade, skriver netmediet.

- Der er mange misforståelser, og jeg føler at mange mennesker ikke tror, at det er rigtigt, at det er noget, man selv har digtet inde i hovedet, har Hayden Panettiere udtalt om fødselsdepressioner i talkshowet 'Live with Kelly and Michael'.

- De tænker 'det er bare hormoner' og fejer det af, som om det ikke rigtig er noget. En fødselsdepression er fuldstændig ukontrollerbar, det er virkelig smertefuldt og skræmmende, og kvinder har brug for en masse støtte, udtalte 'I Love You, Beth Cooper'-skuespillerinden.

Se også: Skuespiller fik bikinivoks under interview

16 kommentarer
Vis kommentarer