Skuespillerinde raser: De tog min brystmælk

Alyssa Milano er rasende, efter personalet i Heathrow ikke lod hende tage brystmælk med gennem sikkerhedskontrollen

Her kan du se smukke Alyssa Milano på den røde løber i januar. (Video: Splash)

De seneste to dage har skuespillerinden Alyssa Milano, der nok er bedst kendt som en af 'Heksene fra Warron Manor', skabt en heftig debat på de sociale medier.

Hun er utilfreds, efter de i sikkerhedskontrollen i Heathrow lufthavn bad hende skille sig af med 300 milliliter nypumpet brystmælk, inden hun gik ud til gaten.

Se også: Serie-stjerne i glædesrus: Venter en datter

Derfor valgte hun at starte diskussionen på Twitter, og de over to millioner mennesker, der følger hende, har formentlig set stjernens udbrud.

Se også: Kim Kardashian lækker brystmælk for åben skærm

- Heathrow lufthavn har lige taget min udpumpede brystmælk fra mig. 300 milliliter. Ikke i orden.

- Hver eneste milliliter mælk, jeg er i stand til at producere til mit barn, er intet mindre end et mirakel. At se den mælk blive smidt i skraldespanden uden hensyntagen til mig og mit barn var hjerteskærende, skriver Alyssa på Twitter.

Olivia Wilde har taget 'Ice Bucket Challenge' til et helt nyt sted. (Foto: AP) Intl. kendte - 25. aug. 2014 - kl. 16:36 TV: Se skuespillerinde bade sig i egen modermælk

Lufthavnen fastholder imidlertid deres ret til at konfiskere alle væsker over 100 milliliter. I europæiske lufthavne har man ikke samme undtagelse, når det gælder brystmælk, som man har i USA.

83 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere