Skuespillerinde raser: Udsat for sexisme

Diane Kruger føler sig diskrimineret af filmbranchen i forhold til sine mandlige medspillere

Diane Kruger vil ikke finde sig i den almindelige forskelsbehandling. Foto: AP
Diane Kruger vil ikke finde sig i den almindelige forskelsbehandling. Foto: AP

Til trods for, at Diane Kruger har spillet over for Hollywood-stjerner som Brad Pitt, Russell Crowe og Orlando Bloom, indkasserer den 39-årige skuespillerinde ikke det samme i løn som sine mandlige kolleger, og det raser hun over.

Supermodellen Miranda Kerr er lige ved at lave en rigtig bryst-smutter her. Der er i hvert fald masser af side-boob.(Foto: all over press) Filmnyheder - 20. maj. 2015 - kl. 17:06 De bedste bryster i Cannes

I et nyt interview har Entertainment Weekly spurgt den tyske 'Inglourious Basterds'-stjerne, om hun nogensinde har oplevet sexisme eller aldersdiskrimination i filmbranchen, og her svarer Kruger hudløst ærligt.

- Jeg oplever sexisme hele tiden. Jeg er aldrig nogensinde blevet betalt det samme, som mine mandlige medspillere bliver betalt, raser den internationale tyskfødte skuespillerinde.

Se også: Forvent det uventede på Oscars røde løber

- Det er forfærdeligt, det er det virkelig. Vi kvinder bliver nødt til at afholde arrangementer såsom 'Kvinder i Hollywood'.

- Hvis man som kvinde kommer på arbejde og har noget at sige, bliver man stemplet som værende en besværlig diva, mens mænd derimod er interessante og fantastiske skuespillere, der går helt ind i kunsten, siger Kruger.

Se også: Derfor er Diane Kruger så tynd

- En mand kan sagtens være 60 år gammel og have en 25-årig medspiller, men det ville aldrig ske den anden vej rundt. Det giver ikke nogen mening, og jeg er overrasket over, at folk ikke er mere oprørte over det, sprutter Kruger, der altid går helt ind i en rolle.

- Jeg har ikke noget imod nøgenscener, hvis en film kræver det. Hvordan kan man lave en kærlighedsscene, hvis man har tøj på?, spørger hun retorisk.

Se også: Sort og hvidt i 'Farvel Bafana'

Privat har Kruger været kæreste med 'Dawson’s Creek'-stjernen Joshua Jackson siden 2006, og parret har for nylig spillet over for hinanden i filmen 'Sky'.

- Jeg var bekymret for, om vi udstrålede kemi på lærredet, men det gjorde vi heldigvis ikke. Han er en fantastisk skuespiller, lyder det fra hende.

26 kommentarer
Vis kommentarer