Skuespillerinde vil have huset fuld af børn

Skuespillerinden Sandra Bullock svarer tilbage på rygterne om, at hun skal være mor igen

Sandra Bullock vil have flere børn. (Foto: AP)
Sandra Bullock vil have flere børn. (Foto: AP)

For fem år siden viste en lykkelig Sandra Bullock sin nye kærlighed frem. I 2010 adopterede hun nemlig sønnen Louis Bardo, men nu må den 50-årige skuespillerinde lytte til en række rygter om, at hun langt fra er færdig med børn.

I et nyt interview med People Magazine indrømmer hun, at hun altid har drømt om lyden af mere end ét par løbende børnefødder.

- Jeg har altid sagt, at jeg vil have huset fuld af børn. Men de eneste børn i mit hus lige nu, ud over Louis, er børn, som bliver hentet af deres forældre, når legeaftalen er slut, siger Sandra Bullock til People Magazine.

50-årige Sandra Bullock er ifølge magasinet People verdens smukkeste kvinde. (Foto: AP) Intl. kendte - 23. apr. 2015 - kl. 14:03 Hun er verdens smukkeste kvinde

Sandra Bullock måtte gemme sig i et skab og ringe til politiet, da en mand brød ind i hendes hus. (Foto: AP) Intl. kendte - 10. apr. 2015 - kl. 13:27 Stalker brød ind: Hør Bullocks uhyggelige nødopkald

Den oscarvindende skuespillerinde afviser dog, at der skulle være flere børn på vej.

- Men hvis nogen ved noget, som jeg ikke ved, så vil jeg sætte pris på at høre detaljerne, så jeg kan nå at købe ind til det. Jeg er sindssygt uforberedt, hvis Louis får en bror eller søster i denne uge, joker hun.

Heidi Klum nægtede, at have været sin mand, sangeren Seal, utro. Men efter bruddet erkendte hun, at hun havde lært helt nye sider af sin bodyguard at kende. Foto: AP Kendte Taget på fersk gerning: De 15 saftigste utroskabs-skandaler

Sandra Bullock, der for nyligt blev kåret til verdens smukkeste af People Magazine, er ikke ked af, at hun ikke har flere børn end lille Louis. For hende er familien ikke kun slægtninge, men også de personer, som man vælger at have i sit liv.

- Min familie ligner overhovedet ikke noget, jeg kunne forestille mig. Den er meget bedre, siger skuespillerinden.

Sandra Bullock blev skilt frem sin mand Jesse James i 2010, efter han indrømmede at have været hende utro.

Film, tv & radio - 22. feb. 2015 - kl. 19:24 TV: Oscars mest sexede kvinder

23 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere