Skuffet tyv leverede Oscar-kjole tilbage

Lupita Nyong'o hundedyre Oscar-kjole er nu kommet tilbage til det hotel, den blev stjålet fra

Lupita Nyong'os kjole er nu kommet tilbage. (Video: Splash)

Tyven, der tidligere på ugen stjal den Calvin Klein-kjole, som skuespilleren Lupita Nyong'o havde på ved søndagens Oscar-fest, har fået sig en slem slem skuffelse.

Lupita Nyong'o vandt sidste år en Oscar for sin rolle i storfilmen '12 Years A Slave'. I år løb hun med opmærksomheden på den røde løber. (Foto: AP) Intl. kendte - 27. feb. 2015 - kl. 13:22 Oscar-kjole til en million stjålet

Kjolen, der er besat med 6000 hvide perler og har en værdi af omkring en million kroner, skulle have indbragt ham en formue – troede han.

Men det kommer aldrig til at ske. De perler, der er håndsyet på kjolen, er nemlig ikke ægte, som den langfingrede tyv ellers troede.

Ifølge netstedet TMZ.com har gerningsmanden flået to af perlerne af kjolen og forsøgt at sælge dem. Da det gik op for ham, at perlerne i løs vægt er komplet værdiløse, besluttede han sig for at levere kjolen tilbage til hotellet The London West Hollywood, hvorfra han tidligere på ugen nappede den fra Lupita Nyong'os værelse.

Filmnyheder - 23. feb. 2015 - kl. 11:00 Disse to Oscar-kjoler får seks stjerner

Med kjolen gemt i en affaldssæk sneg tyven sig ind på hotellet og lagde sin tyvekost på et badeværelse i forbindelse med hotellets fitnessrum. Derefter ringede han til TMZ.com og fortalte historien om den stjålne Oscar-kjole.

Politiet blev derefter informeret, og de fandt hurtigt fandt frem til både sæk og kjole.

Sagen efterforskes nu af myndighederne, men der er ikke foretaget noget anholdelser.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere