Slibrige afsløringer om Playboy-kongen

En af harem-kvinderne fra ’The Girls Next Door’ ville begå selvmord

Bedstefar Heffner i byen men en trio af kvinder. Foto: AP
Bedstefar Heffner i byen men en trio af kvinder. Foto: AP

Mørke hemmeligheder om Hugh Heffner og livet i Playboy Mansion vil vælte ud af skabet, når en af Playboy-kongens tre ’kærester’ fra tv-serien ’The Girls Next Door’ sender sin selvbiografi på gaden til sommer.

Holly Madison er her klædt ud som Pamela Anderson. Foto: Prime Image
Holly Madison er her klædt ud som Pamela Anderson. Foto: Prime Image
 

Fra 2005 til 2009 levede 35-årige Holly Madison sammen med 41-årige Bridget Marquardt og 29-årige Kendra Wilkinson som Heffners kærester i de fashionable omgivelser i Beverly Hills.

Her ses Holly Madison på den røde løber (Video: Splash)

Selvmord
De skulle forestille at være kærester med den 88-årige Hugh Heffner, og den gamle mand fik så sit idylliske liv med harem foreviget i tv-serien.

Men virkeligheden var langt fra idyllisk.

’The Girls Next Door’ var meget populær. Foto: AP
’The Girls Next Door’ var meget populær. Foto: AP
 

Faktisk overvejede Holly Madison at tage sit eget liv, fordi hun ikke kunne slippe væk.

Allerede ved juletid sidste år fastslog en anden af kvinderne, Kendra Wilkinson, at hun ikke vidste, at sex med den den gamle mand var en del af kontrakten. Så der var en del ting, som overraskede kvinderne.

Mareridt
’Livet inde i Playboy Mansion var ingen drøm. Det var et mareridt. Efter at have mistet sin egen identitet, sin selvtillid og sine fremtidsdrømme, befandt Holly sig en dag alene i et badekar, og her overvejede hun alvorligt at tage sit eget liv’, hedder det i presseomtalen af den kommende bog ifølge People.com.

Så selv om det måske på overfladen så misundelsesværdigt ud at leve så glamourøst og drikke champagne til morgenmad eller spise østers, når man har lyst, så viser virkeligheden sig nu at have været stærkt belastende.

Drak sig i hegnet
De tre kvinder havde sex-turnus i sengen hos Heffner. Det var virkelig kvalmende for dem at ligge med den gamle bedstefar, og veninden, Kendra Wilkinson afskyede det så meget, at hun måtte drikke sig i hegnet, hver gang det var hendes tur.

I sin selvbiografi fortæller Holly Madison åbent om årene som Heffner kæreste, og der ventes at komme mange slibrigheder frem i lyset.

Slagsmål og skænderier
People.com skriver bl.a., at ’med kendisfester og et meget succesfuldt tv-program virkede livet i Playboy Mansion som et ægte eventyr. Men det fire år lange ophold i huset udviklede sig hurtigt til at blive undertrykkende rutiner af strenge regler, manipulation, slagsmål og skænderier med ambitiøse og illoyale kvinder’.

Holly Madison var gamlingens ’favorit’, men i dag har hun restitueret sig fra den traumatiserende periode. Hun er gift med Pasquale Rotella, og de har sammen datteren Rainbow Aurora på to år.

55 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere