Smeltende hot model køler sig i varmen

23-årige Hailey Clauson fik vind i sejlene, da Sports Illustrated fandt hende og så stort på, at hun havde former

Hailey Clauson havde det med varmen i Miami. Foto: All Over Press
Hailey Clauson havde det med varmen i Miami. Foto: All Over Press

Hun er en af tidens hotteste modeller, men 23-årige Hailey Clauson var åbenbart ikke det eneste, der var hot, da hun forleden var på stranden i Miami med kæresten Jullien Herrera og en ven.

Vejret var også smeltende varmt, så det var nødvendigt for den skønne med noget svalende - en karaffel vand, tilsat en skive citron, som hun drak, spyttede ud og ellers også hældte ud over sin velformede krop, skriver og viser MailOnline i dette link.

Demi Rose er i sit es. Foto: All Over Press Intl. kendte 'Verdens lækreste dj' kæmper med babserne

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Hailey Clauson begyndte som model allerede som 14-årig efter at være blevet opdaget af Ford Models i Los Angeles. Det førte efterhånden til store opgaver og prestigefyldte forsider, men efterhånden som hun blev ældre forandredes kroppen - hun fik former - og så var det pludselig slut med tilbuddene.

Lige ind til Sports Illustrated fandt hende og blæste stort på, at 'jeg ikke var en størrelse nul-model', som hun forklarer det.

Natasha Thomsen foretrækker at være sin egen model. Privatfoto Danske kendte Dansk sexbombe: Folk må snakke så meget de vil

- De accepterede, at jeg havde former, og det synes jeg, de fortsætter med at gøre med piger, som folk ikke forventer, og dermed sætter bladet et virkelig godt eksempel, siger hun.

Modellen bor nu i New York og erklærer sig som miljøforkæmper og sætter selv et godt eksempel ved ikke en gang at eje en bil.

På plads med jer. Intl. kendte Sexbombe hiver Babs & Nutte på plads

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Sorry boys, hun er optaget. Foto: All Over Press
Sorry boys, hun er optaget. Foto: All Over Press
 

 

29 kommentarer
Vis kommentarer