Sopranos-chok: Stjerne kæmper med sklerose

Nygifte Jamie-Lynn Sigler fortæller åbent, at hun ikke længere kan gå ture uden at skulle hvile undervejs

Jamie-Lynn Sigler spiller rollen som 'Meadow' i tv-serien 'Sopranos'. Foto: All Over
Jamie-Lynn Sigler spiller rollen som 'Meadow' i tv-serien 'Sopranos'. Foto: All Over

'Sopranos'-stjernan Jamie-Lynn Sigler har multipel sklerose (MS). Den 34-årige skuespiller har kæmpet med den uhelbredelige sygdom i 15 år, men vælger nu at stå offentlig ferm med den af hensyn til sin søn, skriver Expressen.

- Jeg kan ikke gå en længere tur - uden at skulle hvile undervejs, afslører hun i People.

'Meadow' fra tv-serien 'Sopranos' var kun 20 år, da hun blev diagnosticeret med MS. Men trods det, har hun ikke før nu følt sig rede til at tale om sin kroniske sygdom - bl.a. fordi hun ikke har villet acceptere den.

'The Sopranos' blev nomineret til 111 Emmy-priser i løbet af seriens seks sæsoner og vandt de 21. Serien var, hvert år den kørte, nomineret til 'Outstanding Drama Series' og vandt prisen  to gange. (Foto: All Over) Kendte Sopranos – her er mafia-folkene i dag

Den 34-årige blev for nylig gift med sin store kærlighed, Cutter Dykstra på et hotel i Palm Springs under overværelse af 150 gæster. Og skuespilleren havde ifølge People besluttet at fortælle om sit helbred efter brylluppet. det skyldes den nu to-årige søn, Beau.

- Jeg er kommet til et sted i mit liv - med min lille søn og med mit nye ægteskab, hvor jeg følte, at jeg ikke længere ville gå rundt og skjule denne hemmelighed. Mit helbred er som det er, og det skal ikke gemmes af vejen. Det er en del af mig og den måde, jeg er nødt til at leve på, erkender hun.

Åbenheden er især rettet imod Beau.

Se også: Stjernerne sagde farvel til Gandolfini

' Jeg vil ikke have, at han skal vokse op og væer tvunget til at gå og bære på min hemmelighed. Min pligt som mor er at være et godt eksempel for ham - også når det gælder om at vise styrke.

Multipel sklerose er en sygdom, som ødelægger centralnervesystemet. Jamie-Lynn Sigler fortæller i People, at hun over det seneste ti-år har fået flere og flere symptomer.

- Jeg kan ikke gå langt. Jeg kan ikke springe. Superhelteroller er udelukket, og det er trapper også i et vist omfang. Jeg kan godt komme op ad dem, men det er ikke nemt. Sådanne ting er irriterende og frustrerende, erklærer hun.

Se også: Soprano-datter gifter sig

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen