Spice Girl blev hasteindlagt: Nu står hun frem

Mel B kendt fra Spice Girls blev fredag i sidste uge hasteindlagt, efter hun pludselig mistede synet

Mel B. blev hasteindlagt. Nu angriber hun den britiske presse for at digte hendes tilstand bedre, end den var. Foto: Ritzau Scanpix
Mel B. blev hasteindlagt. Nu angriber hun den britiske presse for at digte hendes tilstand bedre, end den var. Foto: Ritzau Scanpix

Fredag blev den britiske sangerinde Melanie Brown, der særligt er kendt som Mel B fra Spice Girls, hastet til hospitalet, efter hun pludselig mistede synet.

Den 43-årige Spice Girl blev senere overført til Luton & Dunstable Hospital, hvor hun modtog yderligere behandling, og hvor hendes syn efterhånden vendte langsomt tilbage. Mel B skal dog modtage medicin og intensiv behandling den næste tid, kunne flere medier melde.

Mel B vil altid være forelsket i komikeren Eddie Murphy. Foto: PA Photos/Ian West Intl. kendte Spice Girl indrømmer: - Han var mit livs kærlighed

Men nu står sagens hovedperson frem.

Det sker i et længere Instagram-opslag, hvor hun takker for al den støtte og de beskeder, hun har modtaget, siden nyheden om indlæggelsen kom frem i de britiske medier.

Her skriver hun:

- Bare så I kender den rigtige historie. Jeg havde en forfærdelig oplevelse i sidste uge, da jeg mistede synet på mit højre øje, og mit venstre øje blev sløret. Selvom den idiotiske presse sagde, at jeg var ok, og dette er sket for mig mange gange før - bare for at være helt klar i spyttet: Jeg var IKKE ok, og det er ALDRIG sket før, skriver Melanie Brown og fortsætter.

- Så hvem der end sælger denne historie 'en nær og troværdig kilde' er fuld af lort og bør få styr på sine fakta. Jeg var i stærke smerter og meget, meget bange. Men takket være de utrolige øjenspecialister i A&E ved Londons Moorfields Hospital og senere ved Luton and Dunstable University Hospital, blev jeg diagnosticeret af en øjenspecialist.

Her, fortæller hun, fik hun konstateret betændelse i begge øjne. Derfor må Melanie Brown indtage flere typer af medicin og øjendråber for at holde betændelsen i skak.

- Jeg døjer stadig med det, og det vil jeg gøre de næste 3-4 måneder, før jeg har det fuldt under kontrol, men jeg er ikke længere bange for, at min tilstand forværres.

De hyggede sig i mere end en forstand i de glade 90'ere, har Mel B afsløret. Foto: Ritzau Scanpix Intl. kendte Spice Girl efter sex-afsløring: Såret og skuffet

Scary Spice slutter af med en lille henvisning til det Spice Girl-comeback, der finder sted i slutningen af måneden.

- Mit eneste problem lige nu er at finde en super cool Scary (Spice, red.) øjeklap. Er der en - udover Madonna - som ved, hvor jeg kan finde en?

I slutningen af maj starter Spice Girls' store genforeningturné, hvor Mel B skal deltage sammen med sine tidligere bandmedlemmer Geri Horner, Emma Bunton og Mel C. Turnéen bliver således uden Victoria Beckham, der var det femte medlem af den succesfulde popgruppe.

12 kommentarer
Vis kommentarer