Splitternøgne modeller til Kanye-fest

Kim Kardashians rapper-mand lancerede sin nyeste kollektion af sport/fritidstøj- og sko

Splitternøgen og klar til fest.
Splitternøgen og klar til fest.

Kim Kardashians rapper-mand - pkus så meget andet, Kanye West har lanceret sin nye kollektion af sport/fritidstøj- og sko i samarbejde med Adidas - det såkaldte yeezy-mærke.

Men hvor mange med hans status, økonomi og adresse måske havde valgt et virkeligt prestigefyldt sted at lancere sin kollektion, så foretrak kendis-rapperen en mere ydmyg McDonalds i Los Angeles-området.

Kourtney Kardashian viser numsen frem på ferien med sin unge kæreste. Foto: All Over Press Ferie - 25. jan. 2018 - kl. 20:49 Hold på hat og briller: Kardashian-babe deler frækt numsebillede

Til gengæld var der en del kendte ansigter med til begivenheden - udelukkende kvinder, og de var alle forsynet med lange, grå parykker, der skulle få dem til at minde om... ja, hvem? Kim Kardashian, naturligvis.

Se også: Opkaldt efter storby: Kim Kardashian afslører barnets navn

Blandt dem var Paris Hilton, modellen Jordan Woods, og modeller fra den mere jordnære del af branchen som Justin Biebers eks-kæreste, Sahara Ray, og Playboy-og Instagram-modellerne Lindsay Pelas og Abighail Ratchford.

Damer, der til daglig med deres ofte meget afklædte billeder, er vant til at tiltrække opmærksomhed.

Kim Kardashian må se med fra sidelinjen. Foto: All Over Press Intl. kendte - 12. dec. 2017 - kl. 12:25 Brystbombe erkender: Det er frustrerende

Men til festen blev de aldeles overstrålet. En række porno-modeller var hyret af Kanye West til at deltage i lanceringen - uden en trevl på kroppen.

Splitternøgne ankom de - og skitternøgne forsvandt de igen, da det hele var overstået.

Jo, ham der Hr.Kardashian ved, hvad der skal til for at få sit budskab ud.

79 kommentarer
Vis kommentarer