Steve Irwins datter: Lever hver dag som den sidste

Efter farens dramatiske død holdt Bindi op med at tage noget for givet

Bindi Irwin går på alle måder i sin fars fodspor. Foto: Photo Image Press
Bindi Irwin går på alle måder i sin fars fodspor. Foto: Photo Image Press

Steve Irwins ældste barn, Bindi Irwin, var kun otte år, da hendes far blev gennemboret af en pil fra en pigrokke for rullende kameraer under vandet.

Steve irwin efterlod sig kone og to børn ved sin dramatiske død. Foto: Myung Jung Kim
Steve irwin efterlod sig kone og to børn ved sin dramatiske død. Foto: Myung Jung Kim
 

Det var i 2006, og Steve Irwin døde som bekendt af det dramatiske møde med pigrokken.

Se også: Far raser over, at der blev talt om krokodille-Irwings sidste minutter

Både før og efter sin død var Steve Irwin ikke bare en tv-personlighed med hang til krokodiller. Han var hele Australiens persona grata, og da datten, Bindi, i en alder af otte år holdt tale ved sin fars begravelsen, blev hun nærmest ikoniseret og hermed fortsatte Irwin-familien deres uhyre popularitet, skriver VG.

'Min far var den bedste i verden', sagde lille Bindi i 2006. Foto: AP
'Min far var den bedste i verden', sagde lille Bindi i 2006. Foto: AP
 

- Jeg har haft den bedste far i verden, og jeg vil savne ham hver dag. Hver gang jeg ser en krokodille, kommer jeg til at tænke på ham, sagde Bindi den gang til stående ovationer.

Se også: Krokodillejægers sidste ord: Jeg dør

I dag er den nu 17-årige Bindi trådt i sin fars fodspor. Hun har fået en tv-karriere og siger selv, at hun lever hver dag, som var det den sidste.

Sådan husker alle Steve Irwin - iført kakitøj og i evig 'kamp' med en krokodille. Foto: AP
Sådan husker alle Steve Irwin - iført kakitøj og i evig 'kamp' med en krokodille. Foto: AP
 

- Efter min far gik bort, opdagede jeg, at ingen af os lever evigt. Det påvirkede mig meget, og det har fået mig til at leve hver dag, som var det den sidste, fortæller Bindi i magasinet Sunday Style, hvor hun er forsidehistorien.

Af historien fremgår det, at hun sideløbende med sit tv-job passer sin skole.

Se også: Steve Irwins datter som dukke

Allerede i 2012 bragede hun igennem med sit eget reality-program 'Bindis Bootcamp'. Programmet var oprindeligt planlagt til at være et program som hun og faren skulle have lavet i fællesskab med titlen 'Bindi, The Jungle Girl'. Men sådan blev det altså ikke.

Den unge teenager er i dag kæreste med en professionel wakeboarder på 18 år. Han hedder Chandler Powell og mødte Bindi i 2013. Parret har altså holdt sammen i to år, selv om han bor i USA, og hun stadig bor i Australien.

- Jeg er heldig at have en mand som Chandler i mit liv, siger hun i magasinet.

Se også: Steve Irwin hædres i Hall of Fame

Videre fortæller den dedikerede datter, at hun vil fortsætte det arbejde, hendes far havde påbegyndt. Han ville forandre verden og have alle til at elske vildmarken og passe på den. Det arbejde vil hun som faren føre ud i livet via tv-programmer.

Ved sin død modtog Steve Irwin en hæder af helt uhørte dimensioner. Flere end 5000 var tilstede under mindehøjtideligheden for den 44-årige 'krokodillejæger'. Og i omegnen af 300 millioner mennesker fulgte med på tv under den direkte transmission.

 

48 kommentarer
Vis kommentarer