Steve-O skal 30 dage i fængsel

Steve-Os oprør mod temaparken Sea World får nu alvorlige konsekvenser for ham

Steve-O har kan få en ganske alvorlig sag på halsen efter sit fyrværkeri-show. (Foto: AP)
Steve-O har kan få en ganske alvorlig sag på halsen efter sit fyrværkeri-show. (Foto: AP)

Ryk direkte i fængsel - og bliv der i 30 dage.

Sådan lyder dommen mod 'Jackass'-stjernen Steve-O, der ellers har for vane at slippe rimelig godt fra de ting, han kaster sig ud i.

Se også: ’Jackass’-stjerne risikerer fængsel efter protest-stunt

Det er 41-årige Steve-O protest mod temaparken Sea World, der nu har fået fælden til at klappe om den verdensberømte vovehals. Onsdag blev han idømt 30 dages fængsel samt en bøde på 14.000 dollars - knapt 100.000 kroner.

Dommen faldt efter ’Jackass’-stjernen den 9. august kravlede op i en kran i Hollywood, hvorfra han affyrede fyrværkeri og svingede med en oppustelig spækhugger.

Steve-O, der egentlig hedder Stephen Glover, filmede hele sit opsigtsvækkende show og lagde løbende små film ud på sin Facebookprofil. Men da han skulle kravle ned, stoppede showet ret brat.

Johnny Knoxville har lavet en film om motorcykelhelten Evel Knievel. (Foto: AP) Intl. kendte - 23. aug. 2015 - kl. 23:43 'Jackass’-stjerne: - Min penis er som en slap sok

Politiet og brandvæsnet var mødt talstærkt op til det, de troede var et selvmordsforsøg. Ifølge New York Daily News var der sendt 80 brandmænd og 30 betjente til stedet.

Selv syntes Steve-O ikke, at der var nogen som helst problemer, men myndighederne var af en ganske anden opfattelse og politiet valgte at anholde ham.

Anklagerne mod tv-stjernen løs på ulovlig opbevaring og brug af fyrværkeri, for at være trængt ind på en ejendom uden tilladelse og for at skabe en falsk nødsituation.

Se også: Selvmordstruet Steve-O indlagt

Fyrværkeriet fra kranen er ikke ’Jackass’-stjernens først protest mod Sea World. Sidste år rettede han lidt på et skilt over motorvejen, der fører til forlystelsesparken i San Diego.

Det er den måde Sea World behandler blandt andet deres spækhugger på, der har fået Steve-O til at protestere.

 

27 kommentarer
Vis kommentarer