Stevie Wonder tilbage med ny single efter 7 år: Kan den blive lige så stor som 'Happy'?

Stevie Wonder slipper sin første single i syv år. Han er tilbage med soundtracket til den nye animationsfilm 'Sing' - Filmen er af samme hold, der producerede filmen 'Grusomme mig 2', der storhittede med soundtracket 'Happy' af Pharrel Williams

Hitmageren er tilbage efter 7 år uden ny musik. Foto: AP
Hitmageren er tilbage efter 7 år uden ny musik. Foto: AP

Holdet bag den yderst populære animationsfilm 'Grusomme Mig' er tilbage med en ny animationsfilm med navnet 'Sing' - på dansk 'Syng'.

Det er en musicalfilm, der handler om koalabjørnen Buster Moon, der vil holde en storslået sangkokurrence for at redde sit teaters stolthed.

Filmen indeholder hele 85 populære sange fra en lang række ikoniske kunstenere.

Den nye film skulle bruge et originalt soundtrack, og her har holdet altså hyret selveste Stevie Wonder. Sammen med sangfuglen Ariana Grande har de lavet singlen 'Faith', der allerede er nomineret til en Golden Globe for bedste originale sang.

Den 66-årige Stevie Wonder og 23-årige Ariana Grande har også sluppet en munter musikvideo til sangen. Du kan se videoen og høre sangen her.

Filmen der har dansk præmiere første juledag i 108 biografer landet over, har blandt andet Scarlett Johansson, Matthew McConaughey og Reese Witherspoon på rollelisten.

Sidste gang filmselskabet bestilte et soundtrack, var da filmen 'Grusomme mig 2' skulle bruge en sang. Det blev til 'Happy' med Pharrel Williams, der må siges at være et af de største hits i 2014.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen