Stiv Charlie Sheen smidt ud fra natklub

Spradebassen har endnu engang drukket lidt for meget

Her ses Charlie Sheen, efter han blev smidt ud af Hennessey's Tavern. (Video: Splash/TMZ)

Charlie Sheen har en tendens til at give den lige lovlig meget gas, når han går i byen.

Både med sprut, stoffer og damer.

Og i lørdags var den gal igen.

Se også: Skandale-Sheen undskylder numsetweets

I løbet af dagen havde den skandaleramte skuespiller været på fisketur, og fangsten fejrede han efterfølgende på baren Hennessey's Tavern i den sydlige del af Los Angeles.

Og fangsten på vandet må have været ualmindelig stor, for Charlie Sheen fejrede løs. Den ene drink tog den næste og fire timer senere var han godt og grundigt fuld.

Det skriver TMZ.

Charlie Sheen har i perioder haft at heftigt alkoholforbrug. (Foto: All Over) Intl. kendte - 16. apr. 2015 - kl. 13:22 Bekymring for Charlie Sheens liv

Charlie Sheen har det med at lægge skøre billeder ud på sin Twitter-profil. Billedet her er fra en tur til Skotland, hvor han jagtede Loch Ness-uhyret. (Privatfoto)
Charlie Sheen har det med at lægge skøre billeder ud på sin Twitter-profil. Billedet her er fra en tur til Skotland, hvor han jagtede Loch Ness-uhyret. (Privatfoto)

Se også: Charlie Sheen i ny giga-brandert

På trods af gigantbranderten var skuespilleren flink og tog flere selfies med fans - lige indtil en bargæst ville filme en video af ham, hvor han slog ud efter mobiltelefonen som fløj gennem rummet og blev beskadiget i faldet.

Sådan skal man ikke opføre sig på Hennessey's Tavern, for resolut tog udsmideren fat i den 50-årige Hollywood-stjerne og i bedste wrestler-stil førte udsmideren Charlie Sheen med hans hoved i en fast armlås ud gennem lokalet og videre ud på gaden.

Han ser cool ud. Men Charlie Sheen har et meget voldsomt temperament.(Foto: AP) Intl. kendte - 3. okt. 2014 - kl. 15:04 Charlie Sheen truede tandlæge med en kniv

Ude på gaden faldt ballademageren hurtigt til ro, hvorefter han gav hånd til udsmideren inden han hoppede ind i sin bil - som han heldigvis ikke selv kørte. Som Hollywood-stjerne har man naturligvis folk til den slags.

Optrinet blev - naturligvis - optaget på video. Klippet kan du se her.

Se også: Charlie Sheen jagter Loch Ness-uhyret

17 kommentarer
Vis kommentarer