Stjerne efter skilsmisse: Det har været hårdt

Gwyneth Paltrow fortæller nu, at skilsmissen med Chris Martin har været hård. Men trods den svære tid kommer børnene i første række.

Gwyneth Paltrow havde en hård skilsmisse. Men i dag er de gode venner - især for børnenes skyld.(Foto: AP)
Gwyneth Paltrow havde en hård skilsmisse. Men i dag er de gode venner - især for børnenes skyld.(Foto: AP)

Efter at Hollywood-parret skuespillerinden Gwyneth Paltrow og Coldplay-sangeren Chris Martin gik fra hinanden i marts sidste år, indrømmer skuespillerinden nu, at det har været en hård skilsmisse. Det skriver det amerikanske medie Bang Showbiz.

Men selvom livet ikke altid går som planlagt, har parrets fælles børn Apple og Moses været parrets første prioritet fra start af.

Se også: Paltrow afslører: Her er mine sundhedstips

Gwyneth Paltrow deltog i 'Blog for her 2015'-konferencen i New York City, hvor hun blev interviewet af medstifteren Elisa Camahort Page. Her talte 'Shakespeare In Love'-stjernen om sin skilsmisse og sine børn.

- Det har været hårdt, og vi har gået igennem nogle utroligt svære tider. Men vi har altid sagt, at disse børn er vores nummer et, sagde Gwyneth Paltrow og fortsatte.

- Vi er desværre ikke i et romantisk forhold længere (Gwyneth Paltrow og Chris Martin, red.) men vi har mange af de samme familieværdier. Vi ved begge, at familien er det vigtigste, og jeg føler mig meget heldig, at vi ligner hinanden på lige netop dét punkt.

Se også: Nyskilt megastjerne vil dele børnene lige

Chris er en fantastisk far
Skuespillerinden gav også udtryk for, at hun mener, at hendes eksmand, Chris Martin, er en fantastisk far til deres børn.

- Jeg er så heldig, at jeg har en partner, der er villig til at samarbejde med mig på alle måder. Jeg er der for Chris, og han er der for mig. Han er en rigtig god far.

På trods af det hårde brud efter mere end et årtis ægteskab er parret stadigvæk venner.

- Det betyder, at selvom man hader hinanden, så kan man stadigvæk spise brunch sammen. Det er på ingen måde perfekt, men vi er virkelig gode venner.

Gwyneth Paltrow danner nu par med "Glee"-produceren Brad Falchuk.

1 af 2 Den smukke Gwyneth Paltrow ankommer her til Oscar-festen tidligere på året.(Foto: AP)
2 af 2 Gwyneth Paltrow havde en hård skilsmisse. Men i dag er de gode venner - især for børnenes skyld.(Foto: AP)
4 kommentarer
Vis kommentarer