Stjerne-instruktør forsvarer 'gramse'-producer: Det er ikke let, hvad han går igennem

Oliver Stone forsvarer Harvey Weinstein, der anklages for voldtægt

Se alle de kvinder Harvey Weinstein angiveligt har forulempet her. Video: Mikkel Cramon

Oliver Stone, Hollywoods vel nok mest kendte instruktør, forsvarer i The Hollywood Reporter Harvey Weinstein, stjerneproduceren, der i disse dage fremstilles som et liderligt bæst, der har udsat kvinder på stribe for seksuelle overgreb.

Se også: Sexanklager mod Hollywood-producer efterforskes over Atlanten

- Jeg tror på, at man skal vente på, at tingene kommer for retten. Jeg tror ikke på, at en mand skal dømmes af folkedomstolen, siger Oliver Stone til magasinet og fortsætter:

- Hvornår har det nogensinde været normalt at kræve seksuelle ydelser for et job, spørger Anne Lea Landsted på Facebook. Foto: Thomas Lekfeldt Danske kendte - 12. okt. 2017 - kl. 17:28 Ikke kun i Hollywood - dansk filmproducent har også sexchikaneret

- I den periode var han en rival, og jeg lavede aldrig forretninger med ham. Jeg har hørt frygtelige historier om alle i branchen, så jeg kommenterer ikke sladder. Jeg vil vente og se, hvad der er det rigtige at gøre, siger han.

Evan Rachel Wood sætter atter ord på de voldtægter, hun blev udsat for. Foto: All Over Press Intl. kendte - 12. okt. 2017 - kl. 21:01 Filmstjerne: Derfor beskytter jeg voldtægtsmænd

Bliver nu selv anklager for sexchikane

Harvey Weinstein anklages for alt fra voldtægt til gramserier. Foto: Photo by Arthur Mola/Invision/AP
Harvey Weinstein anklages for alt fra voldtægt til gramserier. Foto: Photo by Arthur Mola/Invision/AP
 

Imens Oliver Stone venter, må han forholde sig til, at han nu bliver udsat for sexchikane. Således anklager modellen Carrie Stevens instruktøren for at have gramset.

Harvey Weinstein og Keira Knightley i forbindelse med filmen The Imitation Game i 2014. Hun har slået fast, at hun ikke har været chikaneret af Weinstein, der lige nu bliver beskyldt for blandt andet voldtægt. Foto: John Shearer/Invision/AP Intl. kendte - 12. okt. 2017 - kl. 08:01 Sex-skandale og skilsmisse: Nu tager 'gramse'-producer nye skridt

- Da jeg hørte omkring Harvey, kom jeg i tanke om Oliver, der gik forbi mig og tog mig på brystet, inden han gik ud af døren. To af samme slags, siger hun ifølge Daily Beast.

Torsdag bekræftede politiet i New York og London ifølge The Hollywood Reporter, at Weinstein efterforskes for seksuelle overgreb.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen