Stjerne-rapper anholdt i lufthavn

Den amerikanske stjernerapper Wiz Khalifa er søndag blevet anholdt i lufthavnen i Los Angeles

Wiz Khalifa har tidligere været sammen med skuespilleren og sangerinden Amber Rose. Her ses de på den røde løber til Grammy 14. (Video: Splash)

Amerikanske rappere har en tendens til at komme i unåde hos ordensmagten, og Wiz Khalifa er ingen undtagelse.

Søndag eftermiddag blev den 27-årige stjerne-rapper anholdt i Los Angeles lufthavn, angiveligt fordi han nægtede at hoppe ned fra sit såkaldte hoverboard.

Det skriver flere amerikanske medier.

Den kontroversielle herre har også selv lagt en række kommentarer, billeder og en video på både Instragram og Twitter.

3 cops yell stop resisting. Only thing to do is let em know. I'm not resisting, I'm doin what I want.

En video slået op af Wiz Khalifa (@mistercap) den

Den amerikanske avis Huffington Post har talt med en talsmand fra lufthavnen, der bekræfter at deres toldbetjente har holdt en person tilbage, men har ikke yderligere kommentarer.

Wiz Khalifa er - udover sin musik - kendt for sit massive forbrug af cannabis. I et tidligere interview har han fortalt, at han vurderer, at han har brugt over 10.000 dollars på cannabis og ikke har tænkt sig at stoppe med at ryge.

Ved flere lejligheder har han optrådt i Danmark. Blandt andet to gange på Roskilde Festival. Årsagen til, at han befandt sig i lufthavnen var, at han netop var hjemvendt fra en koncert i Frankrig og i Finland.

Amber Rose overlader ikke meget til fantasien i sin mini-bikini. (Foto: DIGITAL/EROTEME) Kendte Råb, skrig og slag: 11 store stjerne-skænderier

17 kommentarer
Vis kommentarer