Stjerne-rapper anholdt i narkosag

Politiet fandt narkotika i rapperen Nellys bus - samt blandt andet en guldbelagt pistol

Politiet har offentliggjort dette forbryderbillede af Nelly. Foto: Politiet
Politiet har offentliggjort dette forbryderbillede af Nelly. Foto: Politiet

Den internationalt anerkendte rapper 'Nelly' med det borgerlige navn Cornell Haynes, er blevet anholdt og sigtet for overtrædelse af narkotikalovgivningen. Det skete, efter en politibetjent lørdag aften stoppede deres tourbus i Putnam County, Tennesee kl. 21.20, fordi den manglede lovpligtige klistermærker.

Da betjenten inspicerede bussen, bemærkede han en lugt af marihuana i køretøjet. Da han med assistance fra endnu en betjent ransagede bussen, fandt de metamfetamin, en lille mængde marihuana og andet narko-udstyr. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Desuden fandt de 100 små Ziploc-poser, der normalt forbindes med narkosalg, og adskillige håndvåben - herunder en guldbelagt Desert Eagle pistol, en Taurus-pistol og en Smith and Wesson, skriver politiet.

Det var i alt seks personer i bussen, heriblandt en dømt kriminel, der også var i besiddelse af et håndvåben og blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Nelly er nu blevet fragtet til Putnam County Jail - og våben og narkotika er blevet beslaglagt.

Det er ikke første gang, at politiet finder narkotika i en tour-bus med Nelly som passager. I 2012 blev Nelly tilbageholdt efter fund af hash, heroin og våben i hans tourbus i Texas.

Se også: Berømt rapper knaldet med heroin og pistol

13 kommentarer
Vis kommentarer