Stjerne stjal kendismand fra gravid kæreste

'Homeland'-stjernen Claire Danes forelskede sig i kollegaen Billy Crudup, mens han ventede barn med skuespillerinden Marie-Louise Parker

Claire Danes var nødt til at udforske forholdet med manden, som ventede barn med en anden. (Foto: AP)
Claire Danes var nødt til at udforske forholdet med manden, som ventede barn med en anden. (Foto: AP)

Det lignede et storladent filmdrama, da skuespillerinden Claire Danes forelskede sig i kollegaen Billy Crudup under indspilningerne til 'Stage Beauty' i 2003, mens han var sammen med en anden, som tilmed var gravid.

Et virkeligt trekantsdrama
Men det beskidte setup som elskerinde var ikke taget ud af et filmmanuskript, men var et virkeligt trekantsdrama.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Billy Crudup. (Foto: AP)
Billy Crudup. (Foto: AP)
 

Crudup dannede nemlig par med filmstjernen Marie-Louise Parker, som han efter otte års forhold ventede sit første barn med, men under filmoptagelserne forlod han sin gravide kæreste til fordel for Danes, som for første gang taler ud om affæren.

- Jeg var bare så forelsket i ham, så jeg blev nødt til at udforske det, sagde Danes åbenhjertigt i et radiointerview med Howard Stern på SiriusXM mandag.

- Jeg var 24 år på det tidspunkt og var ikke rigtig klar over konsekvenserne, fortsatte den Emmy- og Golden Globe-vindende 'Homeland'-stjerne.

Lagt for had da affæren kom frem
Mary-Louise Parker var syv måneder henne, da Crudup faldt i armene på Danes, og det nye celebre par blev lagt for had, da affæren kom frem.

- Det var meget skræmmende at blive dømt. Vi er gode venner i dag, men det var virkelig hårdt, men jeg kom igennem det, sagde den 36-årige skuespillerinde.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Claire Danes og Damian Lewis i en scene fra 'Homeland'. (Foto: AP)
Claire Danes og Damian Lewis i en scene fra 'Homeland'. (Foto: AP)
 

Crudup og Danes brød med hinanden efter omkring tre års forhold i 2006, og senere samme år forelskede skuespillerinden sig i endnu en medspiller.

I 2006 mødte hun nemlig Hugh Dancy under indspilningerne til filmen 'Evening', og efter tre års forhold giftede parret sig, og de er i dag forældre til sønnen Cyrus på tre år.

Claire Danes startede sin karriere som barneskuespiller, men skiftede i en kort periode retning og læste psykologi ved det anerkendte Yale University. Efter to års studier droppede Danes bøgerne og dedikerede sig igen til filmbranchen, hvor hun har stor succes i thrillerserien 'Homeland'.

7 kommentarer
Vis kommentarer