Stjernelækker model skal giftes: - Jeg har sagt ja

Heidi Klum er netop blevet forlovet med 16 år yngre kæreste

Heidi Klum og Tom Kaulitz i Berlin i begyndelsen af maj måned. Video: Splash

Juleaften fik Heidi Klum en af de største gaver, man kan få i sit liv.

Den 45-årige tyskfødte model blev forlovet med den 16 år yngre tyske guitarist Tom Kaulitz fra bandet Tokio Hotel. Det fremgår af et Instagram-foto på Klums officielle side.

Parret bekræftede først i maj i år officielt, at de var et par, men var i månederne inden blevet spottet sammen flere gange.

Intl. kendte - 1. nov. 2018 - kl. 22:49 Se dem her: Så vilde er de kendtes Halloween-kostumer

44-årige Heidi Klum har fire børn. Men hun har lige fået en ny 16 år yngre kæreste. (Foto: All Over Press) Intl. kendte - 19. maj. 2018 - kl. 17:54 Nu viser hun ham frem: På rød løber med 16 år yngre kæreste

To ægteskaber og fire børn
Heidi Klum, der blandt andet er kendt fra tv-serien Project Runway, har fire børn og været gennem to tidligere ægteskaber.

Hendes seneste mand var sangeren Seal, som hun fik tre børn med og var gift med fra 2005 til 2014. Forinden var hun gift med stylisten Ric Pipino fra 1997 til 2002.

Faderen til hendes første barn, datteren Leni, er i øvrigt Formel-1-chefen Flavio Briatore, som hun brød med kort før romancen og det senere ægteskab med Seal.

Tom Kaulitz, der spiller i Tokio Hotel asmmen med sin tvillingebror Bill, var indtil i år gift med Ria Sommerfield, som han smedede lænker med tilbage i 2015.

Det er fuldstændig umuligt at se, hvem der gemmer sig derinde. Foto: AP Intl. kendte - 1. nov. 2018 - kl. 07:58 Helt ukendelig: Supermodel gør det igen

 

29 kommentarer
Vis kommentarer