Stjernepar skal skilles efter 12 års ægteskab

Ægteskabet er slut mellem sangerinden Gwen Stefani og musikeren Gavin Rossdale, der har tre sønner sammen, på grund af 'uforeneligheder'

Efter 12 års ægteskab er det slut mellem Gwen Stefani og Gavin Rossdale. (Foto: AP)
Efter 12 års ægteskab er det slut mellem Gwen Stefani og Gavin Rossdale. (Foto: AP)

Efter at have været sammen i evigheder i Hollywood-målestok kunne forholdet mellem Gwen Stefani og Gavin Rossdale alligevel ikke holde.

Den 45-årige No Doubt-sangerinde og den 49-årige Bush-forsanger og guitarist meddeler i en pressemeddelelse, at de skal skilles efter 12 års ægteskab.

Se også: Gwen Stefani: Hårdt at være gift.

- Mens vi begge er kommet frem til den fælles beslutning om, at vi ikke længere skal være partnere i vores ægteskab, forbliver vi partnere som forældre og er forpligtet til at opfostre vores tre sønner i et lykkeligt og sundt miljø, siger parret, der har drengene Kingston på ni år, Zuma på seks år og etårige Apollo sammen.

- Vi anmoder om at respektere vores privatliv midt i denne tid, tilføjer Stefani og Rossdale, der har angivet 'uforeneligheder' som årsagen til skilsmissen.

Se også: Stefani mor igen

Gwen Stefani og Gavin Rossdale mødte hinanden i midt 90'erne under en turné og giftede sig efter seks års forhold i 2002 ved hele to bryllupper i henholdsvis London og Los Angeles.

Tilbage i marts måned i år gav Stefani udtryk for, at ægteskabet mellem hende og Rossdale var stærkt, selv om det også var udfordrende.

- Vi går igennem så mange ting sammen. Det er et mirakel, at vi har været sammen så længe. Det er vigtigt at have dage, hvor vi begge laver hver vores egne ting. Jeg tror, at det er det, der holder et forhold kørende, når man kan være sig selv og lave ting individuelt, lød det fra sangerinden i et interview med magasinet Cosmopolitan.

Se også: Sexet sangerinde erstatter Aguilera i 'The Voice'

Ud over sin karriere som både solosangerinde og som frontperson i gruppen No Doubt har Stefani også været dommer i 'The Voice' og lavet flere succesfulde modekollektioner.

Se også: Rockband skal designe klassisk tøj

Den 45-årige sangerinde kan efter 12 år som gift kvinde kalde sig single. (Foto: AP)
Den 45-årige sangerinde kan efter 12 år som gift kvinde kalde sig single. (Foto: AP)
 

18 kommentarer
Vis kommentarer