Stjernernes bodyguard er død: Blev kun 38 år

Den verdenskendte bodyguard Stevan Miller er død. Han beskyttede blandt andre Madonna, P. Diddy, Tina Turner og Will Smith

Stevan Miller var blandt andet bodyguard for Madonna. Foto: AP
Stevan Miller var blandt andet bodyguard for Madonna. Foto: AP

Stevan Miller beskyttede verdensstjernerne mod angreb. Nu er den 38-årige bodyguard død.

Det skriver flere medier heriblandt Daily Mail og The Sun

Stevan Miller blev fundet død i sit eget hjem i Hinckley, Leicestershire. En talsmand for Leicestershires politi har udtalt, at dødsfaldet ikke er mistænkligt.

- Da vi ankom, fandt politimændene en mand i 30'erne død i sit hjem. Hans død er blevet behandlet som ikke-mistænkligt, og en fil er blevet sendt til retsmedicineren, siger talspersonen ifølge Leicester Mercury.

Clint Walker i 2012, hvor han i Beverly Hills mødte op til en visning af sin gamle hitserie 'Cheyenne'. Foto: All Over Intl. kendte Clint Walker er død

Var i forreste linje
I sin tid som bodyguard havde han blandt andet ansvar for at beskytte verdensstjernerne Madonna, Robert Pattinson, Rod Stewart, Tina Turner og Lindsay Lohan.

Tidligere har Stevan Miller sagt følgende om sit arbejde.:

- Jeg har arbejdet med popstjerner, filmstjerner og en række store navne, og jeg har nydt det hele.

-  Når du beskytter folk, så er du i forreste linje.

- Hvis det er ballade, så er jeg den, som bliver angrebet, har han sagt tilbage i 2015 ifølge Daily Mail

Udover sit job som bodyguard havde han også en karriere som bokser og boksepromotor, hvor han stod for at arrangere diverse events.

Boksefirmaet 'Rogue Elite', som Stevan Miller arbejdede for, er kommet med følgende udtalelse på vegne af familien.

- Jemma Miller (Stevan Millers kone red.) og familien vil personligt sige tak til hver og én for jeres kærlighed, søde hilsner og støtte i denne tid.

- Hun har sagt, at det har fået hende til at indse, hvor meget respekt og kærlighed hver og én havde for Stevan, og hun sætter meget pris på hver eneste ting, som er blevet gjort i dette moment, har boksefirmaet udtalt ifølge Leicester Mercury.

Stevan Miller efterlader sig en kone og to børn. Begravelsen vil finde sted 22. juni.

Thomas Skov Gaardsvig fortæller åbent om farens død på det sociale medie. Foto: Stine Tidsvilde Danske kendte Dansk tv-vært mister sin far