Stjerneskuespiller i voldsom ulykke: Kørt ned af bil

Skuespilleren George Clooney har været ude for en ulykke på Sardinien, hvor han efterfølgende måtte en tur på hospitalet

George Clooney skulle eftersigende være sendt en tur på hospitalet efter sammenstød med en bil. Video: AP

George Clooney blev tirsdag involveret i en voldsom episode på den italienske ferieø Sardinien.

Ifølge TGR Rai Sardegna kørte George Clooney på sin scooter i Costa Corallina, da han blev overrasket af en drejende bil, som efterfølgende kørte ind i ham.

Efterfølgende lagde den italienske avis Nuova Sardegna et billede på Twitter fra ulykkesstedet med teksten:

'George Clooney er på hospitalet: Med sin scooter ramte han en bil, der drejede', skriver mediet.

Ifølge The Sun var George Clooney og familien samlet på den italienske ø i forbindelse med optagelserne til en ny tv-serie 'Catch 22', hvor han både spiller med, producerer og instruerer.

TMZ skriver, at Clooney blev kastet hele seks meter op i luften, da skuespilleren stødte sammen med bilen. Clooney skulle angiveligt have kørt med 96 kilometer i timen. Mediet har fået oplysningerne bekræftet af George Clooneys repræsentant.

Den 57-årige amerikanske skuespiller blev kort efter ulykken indlagt på John Paul II Hospital og fik foretaget en MRI-skanning, som var negativ.

Allerede udskrevet
NBC News-reporter Claudio Lavanga skriver på Twitter, at Clooney dog allerede er blevet udskrevet igen. Han beretter derudover, at det var en bil, der ikke overholdt sin vigepligt, som påkørte Clooney.

Både Julianne Moore og Matt Damon er forrygende som menneskelige skamstøtter i 'Suburbicon'. Foto: UIP Filmanmeldelser George Clooney bag blodigt svindelnummer
58 kommentarer
Vis kommentarer