Stripper-stjerne indrømmer: - Jeg undervurderede 'mor-tingen'

Cardi B er allligevel ikke klar til at forlade sin nyfødte datter for at tage på turné

Bruno Mars forstår rapperens beslutning. Video: AP

10. juli blev rapperen Cardi B og hendes mand, rapperen Offset, forældre til datteren Kulture Kiari.

Den kontroversielle Cardi havde i første omgang troet, at seks uger ville være rigelig tid til at komme i form til en turné med hele 24 koncerter over hele USA, hvor hun skal varme op for popstjernen Bruno Mars.

Cardi B er normalt ikke bleg for at vise sig frem. Foto: All Over
Cardi B er normalt ikke bleg for at vise sig frem. Foto: All Over

INTL. Album-anm. Sexgalning: Falske patter - ægte bitch

Men nu har hun trukket sig fra koncerten, skriver hun på sin Instagram-profil.

'Jeg troede, at seks uger efter at have født min datter ville være tid nok for at komme mig mentalt og fysisk. Jeg troede også, at det ville være muligt for mig at have hende med på turnéen, men jeg tror, at jeg undervurderede hele denne her 'mor-ting'', indrømmer hun.

'Ikke alene er jeg slet ikke klar fysisk, jeg er heller ikke klar til at efterlade min baby, eftersom lægerne har forklaret, at det ikke er sundt for hende at være med på landevejen,' tilføjer hun.

'Jeg håber, I forstår, at denne beslutning har været svær at træffe, men jeg bliver nødt til at gøre det bedste for mig selv og min baby,' skriver hun.

Cardi B ville have en større røv for at tjene flere penge. Foto: All Over Press Intl. kendte Stripper-sangerinde indrømmer: Jeg fik ulovlige indsprøjtninger i numsen

Hun slutter af med at takke Bruno Mars for at være forstående for den særlige situation, og han har da også offentligt støttet hendes svære valg.

På Twitter skriver han, at 'det vigtigste er dit og din families helbred'.

Cardi B er blevet verdenskendt på ganske kort tid. Foto: All Over Press
Cardi B er blevet verdenskendt på ganske kort tid. Foto: All Over Press

Cardi B storhitter med 'I Like It', der nu har indbragt hende en historisk rekord. Foto: AP INTL. MusikNYT Stripper-rapper aflyste Roskilde: Nu sætter hun vild rekord

 

 

15 kommentarer
Vis kommentarer