Superman-stjerne er klar til kone og børn

Den britiske skuespiller Henry Cavill åbner nu op for livet som ægtemand og far. Men uden nogen særlig kvinde i kikkerten, er alle i spil

Henry Cavill er klar til at stifte familie. (Foto: All Over Press)
Henry Cavill er klar til at stifte familie. (Foto: All Over Press)

Se også: Superman fik jern på under optagelse: - Undskyld!

Endnu en Hollywood-steg har meldt sig på banen og er nu klar til at søge efter den rette kvinde i livet. Så hvis du er til det luksuriøse jetsetter-liv og en mand, der kan redde dig, så er Superman-skuespilleren Henry Cavill klar til både kone og børn.

Den britiske skuespiller fortæller i et interview med det britiske medie OK! Magazine, at han er klar til at åbne op for sit privatliv og dele det med en særlig kvinde. Han vil endda til at starte en familie.

- Jeg er så lykkelig lige nu. Alt går fantastisk, og jeg føler mig meget heldig, siger Henry Cavill til OK! Magazine.

Faktisk går det så godt for 'Man from U.N.C.L.E'-skuespilleren, at han er parat til at få ring på fingeren og pletter på tøjet.

- Det næste er vel, at jeg skal finde mig en kone og få lavet nogle børn, fortæller Henry Cavill.

Hård branche
Men hvis du skal gøre dig nogen forhåbninger om at gå op ad kirkegulvet med denne herre, skal du være rummelig. Den 32-årige skuespiller arbejder i en hård branche, og han står fast ved, at han vil have en kvinde, der kan håndtere hans travle livsstil.

- Jeg har ikke fundet den rette kvinde endnu - jeg er stadigvæk på udkig. Men det er svært for mange at være i et forhold med en som mig, siger Henry Cavill og fortsætter.

- Det er en hård livsstil. Jeg leder efter en, der er på min alder, og som vil have en karriere. Og det er altså lettere sagt end gjort, konstaterer Henry Cavill.

Drømmekvinden
I interviewet fortæller han også, hvordan hans drømmekvinde skal være.

- Hun skal være forstående og være god til at gå på kompromis. Men det vigtigste er, at hun skal være selvsikker. Hun skal tro på sig selv, siger Henry Cavill.

Så hvis du rummer denne karakter, så er det bare om at komme ud på jagt efter briten. Cavill har tidligere været forlovet med hesterytteren Ellen Whitaker, men parret afbrød forlovelsen i 2012.

Henry Cavill spiller Superman i filmen 'Batman v Superman: Dawn of Justice', som har forventet dansk premiere 24. marts 2016.

5 kommentarer
Vis kommentarer