Supermodel afslører frækkeste side af sig selv

Bunden blev pludselig vendt i vejret på modellen og viste nok mere, end det var tilsigtet

Supermodellen Bella Hadid kom måske til at afsløre mere af sig selv end egentlig tilsigtet, da hun forleden var på foto-opgave med den ligeledes velkendte Kendall Jenner - lillesøster i Kardashian-klanen.

Frækt så det i hvert fald ud, da den 20-årig yndighed på et tidspunkt i liggestolen strakte begge ben i vejret, og der var pludselig fri udsigt til det allerhelligste på en kvindekrop.

Se også: Topmodel i gennemsigtig sag

Imens stod Kendall Jenner i en vams af en frakke og kiggede på og undrede sig måske over, hvad i alverden der foregik med kollegaen.

 

 

 

Alle de hotte stjerner var mandag samlet ved Metropolitan Museum of Arts årlige galla- og modeshow i New York. Foto: All Over Press Intl. kendte - 2. maj. 2017 - kl. 10:51 Kendalls frække bagdel: Se galla-showets vilde kjoler!

Hvad der forårsagede Bella-pigens stræk-øvelse, foreligger der intet om. Men kort efter kom stylisten og begyndte at rode ved hendes hår. Som om intet var hændt.

 

 

 

The Weeknd har Intl. kendte - 17. apr. 2017 - kl. 10:18 Her er beviset: Nyt Hollywood-par luftede kærligheden på festival

Bella Hadid er lillesøster til den tilsvarende populære model, Gigi Hadid. Og de har ikke model-generne fra fremmede. Deres mor er den hollandsk-fødte, tidligere model Yolanda Hadid, mens faderen hedder Mohamed Hadid, en palæstinensisk født ejendomsudvikler.

Døtrene voksede op i Californien, men nu har de hele verden som arbejdsplads.

24 kommentarer
Vis kommentarer