Supermodel: Modebranchen gjorde mig syg

Cara Delevingne langer ud efter modebranchen og fortæller, hvor hård den er ved modellerne

Her ses den flotte kvinde i New York i en ganske gennemsigtig bluse. (Video: Splash)

Cara Delevingne fortæller, at hendes modelkarriere fik hende til at hade sig selv og sin krop.

Den 23 år gamle stjerne, der for nylig fik skuespillerdebut i 'Paper Towns', siger, at hun ikke længere lave mode-arbejde og indrømmer, at modelkarrieren fik hende til at føle sig hul og tom.

- Det fik mig ikke til at vokse som menneske. Og jeg glemte på en måde, hvor ung jeg var. Jeg følte mig så gammel, siger hun The Times.

- Jeg kæmpede og flygtede i måneder. Konstant lige på kanten. Det er en mental tilstand, for hvis du hader dig selv, din krop og dit udseende, så bliver det kun værre og værre.

Cara Delevingne har indtil videre gjort det rigtig godt som model. Nu er hun også skuespiller. (Foto: Target Press) Intl. kendte - 31. jul. 2015 - kl. 11:03 Supermodel svarer igen på hård kritik

Cara Delevingne i en kampagne for John Hardy-smykker. (Foto: Target Press)
Cara Delevingne i en kampagne for John Hardy-smykker. (Foto: Target Press)

Modellen og skuespilleren afslørede også, at stressen over modeverdenen gav hende hudsygdommen psoriasis, hvorefter hun måtte dække plamagerne med sminke, hver gang hun var på catwalken.

- Folk tog handsker på og ville ikke røre mig, fordi de troede, at jeg var spedalsk eller noget i den stil.

Samtidig fortæller hun til avisen, at det fik hende til at føle sig syg, da hun allerede som teenager blev bedt om at optræde i positurer med et seksuelt tilsnit, når hun skulle have taget mode-billeder.

- Jeg er lidt af en feminist og det fik mig til at have det dårligt. Det er forfærdeligt og klamt.

Cara Delevingne som model for DKNY. (Foto: All Over) Intl. kendte - 26. jul. 2015 - kl. 11:38 Supermodel: Sut mine bryster!

8 kommentarer
Vis kommentarer