Supersanger forklarer numsebillede

Michael Bublé benægter, at han skulle være sexistisk, blot fordi han lagde et billede på nettet, hvor en kvindelig bagdel pryder baggrunden

Michael Buble måtte undskylde, efter han lagde et billede af en fremmede kvindes numse på Instagram. (FOTO: Frank Micelotta /AP)
Michael Buble måtte undskylde, efter han lagde et billede af en fremmede kvindes numse på Instagram. (FOTO: Frank Micelotta /AP)

En kvindelig bagdel i meget, meget korte shorts.

Det er, hvad der har fået sangeren Michael Bublé til at skulle forsvare sig selv, efter en masse af hans fans har beskyldt ham for at være sexistisk.

Michael Bublé får støtte fra fans trods numse-bommert. (FOTO: Matt Sayles/AP) Intl. kendte - 19. apr. 2015 - kl. 10:10 Sanger undskylder numse-bommert

Den 14. april lagde den populære musiker således et billede op af sig selv på Instagram, hvor der i baggrunden er en kvinde i korte shorts.

Om billedet skriver han, at 'der bare var noget ved billedet, der gjorde det værd at lægge på Instagram'.

Se også: Slog tand ud på sig selv under koncert

Men billedet er ikke blevet taget særlig godt imod af nogle af Bublés kvindelige fans, og nu kommer sangeren med en officiel undskyldning - ligeledes på sin Instagram-profil.

- Det sårer mig dybt, at nogen tror, at jeg ikke respekterer kvinder, eller at jeg har haft intentioner om at såre et andet menneske. Alle, der kender mig, ville aldrig misforstå billedets betydning, og jeg er meget ked af, at et billede, der var ment som en let joke, har fået så meget tvivlsom opmærksomhed, skriver sangeren således.

Se også: Sanger bliver tisset på konstant

Se også: Bublés bizarre backstage-ønske

6 kommentarer
Vis kommentarer