Superstjerne chokerer: Viser næsten det hele i ny kjole

Kendall Jenner overraskede ved filmfestivalen i Cannes, da hun troppede op i en gennemsigtig kjole, hvor ikke meget var overladt til fantasien

Et sandt blitz-hav mødte Kendall Jenner, da hun viste sin noget gennemsigtige kjole frem ved filmfestivalen i Cannes. (Video: AP)

Kendall Jenner skabte opmærksomhed ved filmfestivalen i Cannes, der forløber sig i disse dage. Fredag mødte Jenner op i en form for badedragt, hvor man næsten kunne se hele hendes nøgne overkrop.

'Oops', skriver Kendall Jenner til sit Instagram-billede.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
 

Det er bestemt ikke første gang, at den 22-årige kendis viser sig frem i forførende kjoler. Hun slår tit billeder op på Instagram, hvor hun har meget lidt tøj på og poserer i vovede kjoler.

Kendall Jenner har den seneste tid arbejdet hårdt, hvor hun blandt andet har været forsidemodel for ELLE. I den forbindelse fortalte Kendall Jenner, hvordan hun havde det med at blive tante.

- Det er klart, at det er en smule mærkeligt, at ens lillesøster (Kylie Jenner red.) får et barn før dig. Jeg havde ikke regnet med, at det skulle ske, har hun udtalt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Josephine Skriver ved filmfestivalen i Cannes. Foto: AP
Josephine Skriver ved filmfestivalen i Cannes. Foto: AP

Den danske model Josephine Skriver er også at finde i Cannes til filmfestivalen.

'I går føltes som en drøm', skriver hun på sin Instagram-profil.

Kendall Jenner er storesøster til Kylie Jenner og halvsøster til Kim Kardashian og Khloe Kardishian.

Sasha Klæstrup vil gerne have endnu større attributter, som hun kan dele med sine følgere på Instagram. Foto: Olivia Loftlund Danske kendte Klæstrup får lavet bryster: - De skal sidde helt oppe i halsen

Intl. kendte Kylie Jenner om datterens navn: Det var ikke det bedste

58 kommentarer
Vis kommentarer