Superstjerne kæmper med sit vægttab

Crooneren Sam Smith har tabt over 22 kilo, men det er stadig en evig kamp at holde det overflødige fedt væk

En ting er at tabe sig, noget andet er at holde vægten, og det kæmper Sam Smith med. (Foto: AP)
En ting er at tabe sig, noget andet er at holde vægten, og det kæmper Sam Smith med. (Foto: AP)

Sam Smith er kendt for sin store stemme, men privat følte den 23-årige stjernesanger sig selv lidt for stor.

Derfor valgte 'Stay With Me'-crooneren at høvle de overflødige kilo ved hjælp af en streng kostplan og hård træning, og selv om det lykkedes den unge superstjerne at tabe hele 22 kilo, kæmper han stadig indædt for ikke at falde i fedt-fælden igen.

Sam Smith aflyste tidligere i år alle sine koncerter sommeren over. Nu kalder han den ufrivllige pause det bedste, der kunne ske. (Foto: AP) INTL. MusikNYT - 31. jul. 2015 - kl. 09:07 Hitsanger opereret: Fantastisk pause

- Her den anden aften bestilte jeg room-service, og der var så meget mad. Det er virkelig svært at holde sig fra. Jeg troede, at vægttab var en magisk formular, hvor man forbliver tynd resten af livet, men man skal konstant arbejde for det, erkender Smith over for avisen The Sun.

- Jeg elsker mad, men jeg har ændret mit forhold til det, men det er stadig en kamp hver dag, når der er fastfood-kæder overalt. Hver gang jeg ser sådan en restaurant, får jeg lyst til at gnaske i en muffin, siger den Grammy-vindende stjernesanger, der sang sit vægttab i gang samtidig med sin karriere.

Se også: Han skal synge den nye Bond-sang

- Mens jeg indspillede min debutplade, 'In the Lonely Hour', blev jeg tykkere, tykkere og tykkere. Når nogen kalder mig bøsse, kan jeg ikke gøre så meget ved det, for det er jeg, men når nogen kalder mig tyk, kan jeg rent faktisk gøre noget ved det, understreger Sam Smith.

Den britiske superstjerne har netop udgivet det storladne nummer, 'Writing's on the Wall', som soundtracket til den kommende James Bond-film, 'Spectre', der får dansk biografpremiere fredag den 30. oktober.

Se også: Sam Smith myrder James Bond

5 kommentarer
Vis kommentarer