Superstjerne køber svensk bil for 31 mio. kr.

Bokse-stjernen Floyd Mayweather er blevet flot kørende - Det er ikke en en superbil - det er en hyperbil

Den elegant hårdtslående bokse-stjerne Floyd Mayweather, der også bliver kaldt 'Pretty Boy' eller 'Money Mayweather' har netop købt en decideret kronjuvel til sin verdensberømte bilsamling.

Nemlig en såkaldt ' Koenigsegg CCXR Trevita', der koster den nette sum af 31 millioner kroner. Men det er såmænd kun et lille greb i lommen for den stenrige weltervægts-bokser, der har bokset 48 kampe i sin karrierre.

Og han har såmænd vundet allesammen. 26 af kampene vandt han oven i købet på knockout.

Floyd Mayweather fører sig ikke kun frem i en boksering. På de sociale medier er han ikke bleg for at vise, hvor rig, han er. (Foto: AP) Boksning - 1. maj. 2015 - kl. 08:57 Mayweathers storhedsvanvid: 10 groteske eksempler

Floyd Mayweather, der også hører til en af verdens rigeste sportsmænd, har bekræftet sit ekstravagante bilkøb med et billede på sin instagram-profil, hvor han stolt sidder og poserer sammen med bilen.

Til billedet har han skrevet: Min nye bil til 4,8 millioner dollar.

En lynhurtig øse
'Koenigsegg' er en ultra boutique-kæde for de superrige. 'Koenigsegg' har i øvrigt kun lavet to biler af mærket Trevitas. Og Floyd Mayweathers bil er nummer to i rækken. Bilen er fremstillet i Sverige, og det svenske ord trevita betyder på dansk 'tre hvide'.

Bilen er i øvrigt bygget i kulfiber. Og den har en acceleration fra O-100 på kun 2,9 sekunder samt en topfart på 410 kilometer i timen.

Bilen beskrives ikke som en superbil, men som en hyperbil.

Se også: Kvinde provokerer Mayweather: Jeg kan banke dig

29 kommentarer
Vis kommentarer