Superstjerne møder prins: - Ingen forstår os

Ed Sheerans møde med Prins Harry er blevet humoristisk dokumenteret i en video med de to rødhårede

De to mødes i en film til prinsens Instagram. Foto: Bruno Marzi / Splash News
De to mødes i en film til prinsens Instagram. Foto: Bruno Marzi / Splash News

I en sød video, der har taget nettet med storm, sidder prins Harry og sangeren Ed Sheeran i en rødhåret kombination.

De to er gået sammen om at sætte fokus på 'World Mental Health Day', og det gør de i en humoristisk video, hvor de bruger deres fælles hårfarve som katalysator.

I klippet, der er delt på prinsens Instagram, joker Ed Sheeran med, at der er ingen, der forstår, hvordan det er, at være de to.

- For mig er det her et emne, som vi ikke taler nok om. Jeg tror folk i hele verden virkelig lider. Folk forstår slet ikke, hvordan det er at være os, siger Ed Sheeran i videoen og fortsætter:

- Med alle deres jokes og de lede kommentarer. Jeg føler, at det er tid til, at vi stiller os op og siger 'vi vil ikke finde os i det mere. Vi er rødhårede, og vi kæmper'.

Det får dog prinsen til at afbryde ham og fortæller, at det godt nok er lidt akavet, men at de to ikke er samlet for at snakke om, hvordan det er at være rødhåret.

Derimod er der tale om at sætte fokus på folks mentale helbred, og de to får da også slettet Eds powerpoint, hvor han havde skrevet 'Rødhårede stå sammen'.

Den humoristiske video er blevet taget rigtig godt imod på de sociale medier, og man kan jo håbe, at prinsen og sangeren har fået sat ordentlig fokus på den seriøse problemstilling.

Du kan se videoen her:

9 kommentarer
Vis kommentarer