Superstjerne skamroser eksmanden

Gwyneth Paltrow og Coldplay-forsangeren Chris Martin er stadig meget tætte efter skilsmissen

Her ses Gwyneth Paltrow og Chris Martin, mens ægteskabet stadig fungerede i 2014. Nu er det skilt, men stadigvæk gode venner.(Foto: AP)
Her ses Gwyneth Paltrow og Chris Martin, mens ægteskabet stadig fungerede i 2014. Nu er det skilt, men stadigvæk gode venner.(Foto: AP)

Selv om det er et år siden, at Gwyneth Paltrow og Chris Martin blev separeret efter 12 års forhold og 10 års ægteskab, nærer den 42-årige skuespillerinde og den 38-årige rockmusiker stadig varme følelser for hinanden.

Se også: Gwyneth Paltrow og Chris Martin skal skilles

Det fortalte 'Iron Man'-stjernen fredag på en konference i New York, hvor hun var hovedtaler.

- Jeg er meget, meget heldig, at jeg har en partner, som vil arbejde sammen med mig på en meget samarbejdsvillig måde. Jeg er der for Chris, og han er der for mig, og vores hovedprioritet er børnene, sagde Paltrow, der sammen med Martin har den 11-årige datter Apple og den otteårige søn Moses.

- Med andre ord betyder det, at selv hvis vi hadede hinanden og aldrig vil se hinanden igen, spiser vi stadig frokost sammen. Vores forhold er ikke perfekt, men vi er gode venner, og han er en fantastisk far, tilføjede Paltrow for at understrege sin pointe.

Se også: Gwyneth Paltrow tager pause: 'Må tilbage til at være mor'

Tog en god skilsmisse-snak med børnene
Som et af Hollywoods superstjernepar måtte Paltrow og Martin tage en grundig snak med deres børn, inden de bekendtgjorde, at de skulle skilles, fortalte skuespillerinden på konferencen.

- Vi sagde til dem, at de jo godt vidste, at deres mor og far var berømte, og at der derfor nok ville blive skrevet en masse ting, som vi ikke kunne kontrollere. Vi fortalte dem, at det vigtigste var, at vi elsker dem, og at de kender sandheden, forklarede Paltrow.

- Børnene har virkelig lært forskellen på, hvad der sker hjemme hos, og hvad omverdenen skriver om os, sagde skuespillerinden.

Paltrow, der tidligere har været forlovet med Brad Pitt og i et forhold med Ben Affleck, har efter skilsmissen fra Martin fundet kærligheden igen i forholdet med "Glee"-produceren Brad Falchuk.

Her er Paltrows nye date, Brad Falchuk.(Foto: AP og Photoshoot) Intl. kendte - 25. okt. 2014 - kl. 14:51 Se Paltrows nye kæreste

Gwyneth Paltrow er guddommelig smuk her ved ankomsten til Oscar-festen tidligere i år.(Foto: AP)
Gwyneth Paltrow er guddommelig smuk her ved ankomsten til Oscar-festen tidligere i år.(Foto: AP)
 

1 af 2 Gwyneth Paltrow er guddommelig smuk her ved ankomsten til Oscar-festen tidligere i år.(Foto: AP)
2 af 2 Her ses Gwyneth Paltrow og Chris Martin, mens ægteskabet stadig fungerede i 2014. Nu er det skilt, men stadigvæk gode venner.(Foto: AP)
5 kommentarer
Vis kommentarer