Superstjernens 'store' ups: Her flyver brystet ud

John Legend hev fruen på scenen, og så fik publikum rigeligt at se til

Hun er ikke bleg for at vise sin gudesmukke krop frem, men det plejer nu at være under mere kontrollerede forhold, at undertøjsmodellen Chrissy Teigen viser sin hud - som når hun viser badetøj frem sammen med danske Nina Agdal.


Forleden var det alt andet end planlagt, at hun pludselig stod struttende foran et hav af koncertgæster i Madison Square Garden i New York, da hendes mand gav koncert.

Intl. kendte Kendisser smider kludene i magasin

Det var under nummeret 'Slow Dance', at John Legend hev sin smukke kone på scenen til en stille svingom, og så sagde det smut.

31-årige Chrissy Teigen var iførte en løs sort kjole, og hun havde tydeligvis hverken bh eller tape på inde under til at holde barmen på plads. Så da Legend svingede hende stille rundt, røg det ene bryst ud af kjolen.

Babes Top tre: Her er modellernes bedste trusse-smuttere

Hendes udtryk i ansigtet siger det hele. Ups! Bryst-ups!

Chrissy Teigen undskyldte efterfølgende sit lille stripshow, men hun har formentlig ikke fået nogle klager fra publikum i Madison Square Garden.

John Legend sidder her med sin elskede Chrissy Teigen.(Foto: AP) Intl. kendte Delte nøgenbillede af sig selv og kæresten

60 kommentarer
Vis kommentarer