Sutherland er træt af Jack Bauer og '24 timer'

Skuespilleren har sagt 'nej' til ny sæson

Kiefer Sutherland er ude af '24-timer'. foto: Kelsey McNeal
Kiefer Sutherland er ude af '24-timer'. foto: Kelsey McNeal

Kiefer Sutherland gider ikke 'Jack Bauer' mere. Serien kørte fra 2001 til 2010. herefter var der pause, indtil den energisk Jack Bauer genopstod sidste år.

Men nu er det altså med med 48-årige Kiefer Sutherland i den rolle, skriver VG.

Kiefer Sutherland spiller for første gang over for sin far, Donald Sutherland i 'Forsaken'. Foto: PA Photos
Kiefer Sutherland spiller for første gang over for sin far, Donald Sutherland i 'Forsaken'. Foto: PA Photos
 

Kiefer Sutherland støder gammel kending af tronen. Spilnyheder Kiefer Sutherland med i nyt computerspil

Det har været kendt et stykke tid, at Sutherland ikke havde megen lyst til at bruge flere kræfter i '24-timer'-universet, men først onsdag bekræftede han ifølge BBC, at hans deltagelse er 'definitivt slut'.

Det er Fox, der står bag '24-timer', og tv-selskabet har ikke overraskende det meste af i år ladet forstå, at Kiefer Sutherlands deltagelse slet ikke var udelukket. For de mange fans til serien er Sutherland indbegrebet af 'Jack Bauer', så han vil forståeligt nok være svær at erstatte.

Kiefer Sutherland, spiller lejemorder i en ny web-film. (Foto: AP) Film Kiefer Sutherland er lejemorder i web-film

– Rollen er en af de største gaver, jeg har fået som skuespiller, men nu fortsætter den uden mig. Jeg ønsker at lave andre ting, erklærer Kiefer Sutherland.

For den kendte skuespiller er der dog ikke tale om et endegyldigt farvel til tv-mediet.

- Jeg har bestemt lyst til  at lave mere tv. Jeg tror ikke, at det findes noget bedre medie end tv i øjeblikket. Så jeg antager, at  jeg kommer til at kigge efter projekter, hvor jeg kan bruger erfaringerne fra '24 timer', siger han til BBC.

En af Se og Hør-journalisterne forevigede sig selv sammen med '24 Timer'-stjernen Kiefer Sutherland. (Foto: Lise Bondesen) Intl. kendte Sutherlands druktur hjælper danske alkoholikere

- Oplevelsen med at lave '24 timer' har været helt utrolig, men det største var, at folk faktisk var meget glade for det, de så. Den begejstring, som har mødt serien, er dejlig for en skuespiller, tilføjer Sutherland.

Den 48-årige Hollywoodstjerne har ikke travlt med at finde en ny rolle.

- Jeg har til tid at vente på, at der kommer noget med et potentiale som '24 timer', fastslår han.

For tiden er 'unge' Sutherland filmaktuell med westernfilmen 'Forsaken', der han for første gang spiller over for sin far, Donald Sutherland.

 

13 kommentarer
Vis kommentarer