Svensk Hollywood-frue anholdt for groft tyveri: Se hvad hun stjal

Gunilla Persson kendt fra reality-tv-serien 'Svenske Hollywood-fruer' er blevet anholdt for at have stjålet et par dyre solbriller i Florida i USA

Den 59-årige Gunilla Persson, der blev kendt i hele Sverige for sin rolle i reality-tv-serien 'Svenske Hollywood-fruer' er blevet anholdt i Palm Beach i Florida, hvor hun blev sigtet for groft tyveri i forbindelse med, at hun ifølge sigtelsen har stjålet et par dyre Chanel-solbriller i en butik.

Det skriver flere svenske medier heriblandt Expressen og Aftonbladet, og det amerikanske lokale medie Palm Beach Post har også skrevet historien.

- Gunilla har det godt. Der er tale om en misforståelse, og hun er uskyldig. Vi ser frem til, at få opklaret den her historie, fortæller Gunilla Perssons advokat Michael Murphy til medierne.

Den svenske kendis-kvinde blev anholdt af politiet i tirsdags, efter at hun havde forladt en butik med et par dyre Chanel-solbriller, som hun havde placeret på toppen af sit hoved. Solbrillerne kostede 3408 kroner. En så høj pris, at tyveriet blev beskrevet som et groft tyveri.

Ifølge politiets sigtelse, som den svenske avis Expressen har set, gik Gunilla Persson ind i en luksus-butik i Florida, hvor hun tog et par dyre briller og satte dem i panden, som mange mennesker gør, når de er indendørs og ikke befinder sig i solen.

I butikken købte og betalte Gunilla for en håndtaske, men hun forlod butikken uden at betale de dyre solbriller. Det hele blev imidlertid fanget af et overvågningskamera i butikken. Så derfor tilkaldte personalet politiet.

(artiklen fortsætter under billedet)

Her er forbryderbilledet, der blev taget af Gunilla Persson i USA. (Foto: Palm Beach County Sheriffs Office)
Her er forbryderbilledet, der blev taget af Gunilla Persson i USA. (Foto: Palm Beach County Sheriffs Office)
 

Gunilla Persson blev kort efter stoppet af politiet på en gade tæt ved butikken. Ifølge politiet i Palm Beach tog Gunilla Persson under samtalen med politiet solbrillerne op af tasken og satte dem på sit hoved.

'Hun fortsatte med at tale, som om solbrillerne var hendes', skriver politiet i sin anmeldelse. Politiet oplyser også, at prismærket var fjernet fra brillerne. Politiet forklarer også i anmeldelsen, at Gunilla overfor politiet påstod, at hun havde tænkt sig at levere solbrillerne tilbage til butikken på et senere tidspunkt.

Politiet noterede dog, at Gunilla Persson efterfølgende gik forbi butikken uden at gå ind og aflevere solbrillerne.

Derfor blev Gunilla Persson senere på aftenen kl. ca. 21.30 anholdt og varetægtsfængslet. Hun blev dog løsladt senere på natten kl. 02.30, da der blev betalt en kaution på 43.000 svenske kroner.

Groft tyveri kan ifølge den lokale avis Palm Beach Post  give helt op til fem års fængsel.

Efter anholdelsen lagde Gunilla Persson dagen efter et billede ud på sin instagram fra Palm Beach, hvor hun sad og spiste på en restaurant. Til billedet skrev Gunilla:

- Alting går godt her i Palm Beach. Her på restaurant Bricktops med en kavaler, som jeg ikke kan afsløre.

1 af 3 Her er forbryderbilledet, der blev taget af Gunilla Persson i USA. (Foto: Palm Beach County Sheriffs Office)
2 af 3 Gunilla Persson er en vaskeægte Hollywood-frue. (Foto: All Over Press)
3 af 3 
32 kommentarer
Vis kommentarer