- Tak til Susanne Bier! Hende vil jeg følge til Helvedes porte

Skuespilleren Hugh Laurie vandt i nat en Golde Globe-statuette for sin rolle i 'The Night Magager', som Susanne Bier har instrueret

Hugh Laurie på scenen i nat. (Video: AP)

Danske Susanne Bier fik ikke selv fornøjelsen af at gå på scenen og modtage en Golde Globe, da den eftertragtede filmpris i nat blev uddelt i Hollywood på Beverly Hilton Hotel.

Til gengæld høstede tre af skuespillerne fra miniserien 'The Night Manager', som Bier har instrueret, statuetter på stribe.

Først vandt den britiske skuespiller Hugh Laurie en Golden Globe for sin birollepræstation i tv-serien. Derefter vandt Olivia Colman prisen for bedste kvindelige birolle i samme serie. Skuespiller Tom Hiddleston understregede til sidst triumfen, da han vandt prisen for sin hovedrollepræstation i 'Natportieren', som serien hedder på dansk.

Den danske instruktør Susanne Bier. (Foto: AP) Film - 9. jan. 2017 - kl. 03:32 Trods Golden Globe-hattrick: Prisen glippede for Bier

Især 57-årige Hugh Lauries tale vakte opsigt. Han sendte en sand sviner af sted mod den kommende amerikanske præsident.

- Jeg bliver formentlig en af de sidste vindere af en Golden Globe-pris nogensinde, sagde han og hentydede til foreningen af filmjournalister, der står bag Golden Globes.

Hollywood Foreign Press Association, hedder den organisation, og ifølge Hugh Lauries kan Trump ikke døje hverken Hollywood, fremmede eller pressen.

Huge Laurie sluttede sin stærkt politiske tale af med en hilsen til Susanne Bier.

- Til sidst vil jeg takke den fantastiske Susanne Bier. Hende ville jeg følge til helvedes porte, sagde han fra scenen.

Fra salen på Beverly Hilton Hotel kvitterede den danske instruktør med fingerkys.

 

32 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere