Take That taget i skattesnyd: Til lommerne

Betaler 200 mio. kr. tilbage til staten efter at være blevet afsløret i skattesnyd

Gary Barlow og Mark Owen på scenen. (PA Photos)
Gary Barlow og Mark Owen på scenen. (PA Photos)

Tre medlemmer af det aldrende boyband, Take That, har frivilligt betalt 20 millioner pund - ca. 200 mio kr. - tilbage til staten efter at være blevet afsløret i skattetænkning.

Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald (men ikke Jason Orange og Robbie Williams) 'investerede' sammen med manager Jonathan Wilde 66 mio. pund i nogle betænkelige industrier i skattely, som en dommer afgjorde var ren skattesnyd, da den opståede gæld viste sig at være højere end selve investeringen.

Undskyldte på Twitter
Gary Barlow undskyldte i 2014 på Twitter handlemåden, men forsikrede, at der ville blive taget hånd om sagen 'så hurtigt som muligt'.

Gary Barlow behøver dog ikke gå sulten i seng. I år skønnes han at ville komme til at tjene 100 mio. kr. på dels en ny musical om Take That, dels turneer og dels et album.

Se også: Take That på Heden: Vi savner Robbie!

Se også: Take That: Tag den Robbie!

Desuden arbejde han på et nyt tv-format, der vil kunne blive en direkte trussel mod X Factor.

- Simon Cowell bliver rasende. Han mener, at det netop var X Factor, der gav Gary erfaringen med at arbejde med et tv-show som dette. Nu får han en direkte rival, siger en kilde ifølge Bang Showbiz.

Robbie Williams har haft masser af succes, siden han droppede Take That. (Foto: Linda Johansen) INTL. MusikNYT - 1. apr. 2015 - kl. 07:13 Efter boybandet: De har klaret sig bedre solo

Se også: Musical om splitter nøgne ældre damer

1 kommentar
Vis kommentarer