Tarantinos far om sønnen: Han er arrogant

Filminstruktøren Quentin Tarantinos far sviner ham til i svensk avis

I oktober deltog Quentin Tarantino i en demonstration sammen med 'Black lives matter' og kaldte i den forbindelse politibetjente for mordere. (Foto: AP)
I oktober deltog Quentin Tarantino i en demonstration sammen med 'Black lives matter' og kaldte i den forbindelse politibetjente for mordere. (Foto: AP)

Han er en af verdens mest succesfulde filminstruktører, men Quentin Tarantinos far er langt fra stolt af ham.

- Jeg er stærkt utilfreds med Quentin. Det er på grund af hans arrogance, siger 75-årige Tony Tarantino til svenske Aftonbladet.

Far og søn har dog aldrig haft et egentligt forhold til hinanden. Tony forlod Quentins mor Connie, da hun var bare 16 og han 21. Kort efter blev Quentin født, men ifølge Tony fik han først at vide et år senere, at han var blevet far. Connie opsøgte ham i Californien og viste ham et billede af et nyfødt barn, skriver avisen.

Filmnyheder - 26. dec. 2015 - kl. 13:51 Tarantino: Verden er smadret til atomer

- Hun sagde: Tillykke, det er din søn, fortæller Tony Tarantino, som siger, at han ikke vidste, Connie var gravid, da han forlod hende.

Ifølge ham ville Connie ikke lade ham se sin søn. Først da den nu verdensberømte filminstruktør dukkede op som gæst i et amerikansk talkshow for at tale om ’Pulp Fiction’, fik Tony Tarantino sin søn at se.

Se også: Tarantino sparker røv med 70 mm

- Hele hans liv har jeg forsøgt at nå ham. Men jeg fik aldrig lov, beklager Tony sig i Aftonbladet.

Se også: Tarantino trues nu af politiet

I stedet er farmand blevet irriteret på sin søn, og særligt én episode har fået bægeret til at flyde over, fortæller han.

Quentin Tarantino kaldte i oktober amerikansk politi for morder efter en række sager, hvor uskyldige sorte blev dræbt af politiet. Det har fået hans konservative far helt op i det røde felt.

Se også: Hollywood-skuespiller: Vil inspirere datter

Quentin trækker dog bare på skuldrene af sin fars kritik.

- Jeg har ikke andet at sige til ham end ’tak for din sæd’, har han sagt i radioværtens Howards Sterns show.

Se også: Dansk skuespiller filmer med Charlize Theron

'The Hateful Eight' bliver fra i dag vist i 70 mm-format i Imperial Biografen i København lige indtil, filmen bliver taget af plakaten. I landets øvrige biografer har 'The Hateful Eight' premiere den 7. januar og bliver vist i digitalt format.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen