Tennis-babe i bikini-dans udsat for net-had

Den tidligere tennis-stjerne Anna Kournikova kan stadig tiltrække sig opmærksomhed - det beviser hun med en ny bikini-video på instagram

Anna Kournikova under US Open i år 2002. (Foto: All Over Press)
Anna Kournikova under US Open i år 2002. (Foto: All Over Press)

Mange kan stadig huske den tidligere russiske tennis-stjerne Anna Kourninkova, der måtte trække sig tilbage fra en lovende karriere allerede som 23-årig i 2004 på grund af alvorlige ryg-problemer. Hun nåede aldrig helt til tops i tennis-verdenen, men formåede dog at blive nr. 8 på verdensranglisten i år 2000.

Anna Kournikova vandt aldrig en Grand Slam i single, men nåede sammen med sin double-makker Martina Hingis at vinde to Grand Slams i Australien i 1999 og i år 2002.

Anna Kournikova i tennis-kamp i New York i 2003. (Foto: UPI)
Anna Kournikova i tennis-kamp i New York i 2003. (Foto: UPI)
 

Det var imidlertid heller ikke på grund af sin tennis alene, at Anna Kournikova blev verdensberømt. Hun kørte nemlig en sideløbende karriere som en eftertragtet model, og så blev hun i øvrigt kæreste med en af verdens førende pop-sangere selveste Enrique Iglesias. Og det er hun stadig i dag som 37-årig.

Men selv om Anna Kournikova ikke længere er så meget i rampelyset, kan hun dog stadig tiltrække sig opmærksomhed. Det skete blandt andet i slutningen af marts måned, hvor hun lagde en video af sig selv ud på Instagram til sine 1,1 million følgere. Her danser hun på et bord iført en bikini.

Den 37-årige Anna Kournikova blev dog udsat for en del net-had i forbindelse med sin video, selv om mange også roste den smukke tidligere tennis-stjerne for hendes udseende.

En bruger skrev:

'Du har tabt så meget kropsfedt, at du ikke længere har nogle bryster, og du har en krop som en dreng. Du vil komme til at lide, når du bliver ældre og måske blive ramt af knogleskørhed'.

En anden skrev:

'Hun har brug for hjælp. Hun ser så tynd og drenge-agtig ud. Hun har slet ingen kurver. Hun må være anorektiker. Det er altså farligt.'

En tredje skrev:

'Hvad er der sket med den sunde krop, hun plejede at have. Hun er altså så tynd. Det ser slet ikke sundt ud. Er der ingen andre, der kan se det?

Her er Anna Kournikova fotograferet med sin kæreste, pop-stjernen Enrique Iglesias i år 2002. (Foto: All Over Press)
Her er Anna Kournikova fotograferet med sin kæreste, pop-stjernen Enrique Iglesias i år 2002. (Foto: All Over Press)
 

Der var dog også mange, der forsvarede Anna Kournikova og kommenterede, at hun ser fantastisk ud.

En bruger skrev:

'Det er sjovt, at alle net-troldene, der skriver hadefulde kommentarer, har en privat konto på Instagram. Anna Kounikova ser fantastisk ud, og hun skal bare ignorere alle idioterne. De aner ikke, hvad de taler om.'

En anden skrev:

'En masse onde mennesker har ikke noget godt at skrive. Jeg synes, at du ser sund og smuk ud.'

Og en tredje skrev:

'Hun præsenterer jo en sund krop, og hun kører virkelig med klatten. Stop nu med at være så hadefulde. Spred noget kærlighed i stedet for'.

Anna Kournikova på forsiden af magasinet Maxim. (Foto: All Over Press)
Anna Kournikova på forsiden af magasinet Maxim. (Foto: All Over Press)
 

1 af 4 Anna Kournikova i tennis-kamp i New York i 2003. (Foto: UPI)
2 af 4 Her er Anna Kournikova fotograferet med sin kæreste, pop-stjernen Enrique Iglesias i år 2002. (Foto: All Over Press)
3 af 4 Anna Kournikova på forsiden af magasinet Maxim. (Foto: All Over Press)
4 af 4 Anna Kournikova under US Open i år 2002. (Foto: All Over Press)
61 kommentarer
Vis kommentarer