Tennis-es holder formen i bikini

Maria Sharapova udnytter doping-karantænen til lidt ferie-tid på Hawaii

Sharapova holder formen og formerne ved lige på Hawaii.
Sharapova holder formen og formerne ved lige på Hawaii.

Hun kan ikke rigtigt vise sig frem på tennis-banen for tiden på grund af karantæne for brug af et præstations-fremmende, men ulovligt, middel.

Så kan man jo i stedet vælge at gøre det på stranden, og det er nøjagtigt, hvad det russiske tennis-es, Maria Sharapova, gjorde over nytåret på Hawaii.

Rory McIlroy og Caroline Wozniacki til fest på Zen. (Arkivfoto: Anthon Unger) Sport og Spil Tennis-prinsessens værste nederlag

 

 

I en sort bikini, der viste hendes veltrænede krop, fjantede hun løs på øen Lanai med en veninde og en mandlig bekendt og en del af tiden med en mobil i hånden, som blev flittigt brugt på at lave selfies.

Den 29-årige hardhitter blev i juni måned sidste år idømt to års karantæne af Det Internationale Tennis Forbund, for brugen af stoffet melodonium, som hun hævdede, hun ikke vidste var på listen over forbudte midler.

Den russiske hardhitter er tibage den 25. april
Den russiske hardhitter er tibage den 25. april

Se også: Sharapova svarer igen: Kan ikke tage det seriøst

Se også: Sharapova: Min sværeste grand slam-finale nogensinde

I sidste måned blev karantænen nedsat til 15 måneder. Sharapova kan derfor træde ind på tennis-scenen igen fra den 25.april. Hun skulle således være klar til French Open til maj.

Hvis formen da er i orden. Formerne ser dog ikke ud til at fejle noget.

Træning på stranden bliver det også til - her tilbage i foråret.

88 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere