Tennisdronning forlovet: Se KÆMPE-diamanten

Hun er en af de mest vindende tennisstjerner, og nu har hun også vundet prinsen. Hendes forlovede har friet på romantisk tur til Rom

Den 35-årige tennisstjerne Serena Williams har fået lidt ekstra pynt på tennis-armen. Hendes kæreste Alexis Ohanian har nemlig været nede på et knæ. Det afslører Serena Williams selv på det sociale medie Reddit.

Serena Williams skrev på Reddit, at Alexis Ohanian havde inviteret hende på romantisk tur til Rom, hvor de først mødte hinanden. Og på restauranten hvor de først mødt hinanden, ved selv samme bord, faldt han på knæ - og hun sagde ja.

Hendes 33-årige forlovede Alexis Ohanian er en af mændene bag onlinemediet Reddit, som han var med til at starte. De to annoncerede deres forlovelse der. Om Serena kan spille tennis med sådan en diamant på hånden, må tiden vise.

Man må håbe at forlovelsen går bedre for Serena Williams, end for Danmarks egen tennisdarling og Williams bedsteveninde, Caroline Wozniacki. Hun var selv forlovet til golf-stjernen Rory McIlroy. Dog brød McIlroy med forlovelsen kort til inden deres bryllup.

17 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere