'The Body' skilt: Fra palads til...?

Den tidligere supermodel Elle Macpherson har forladt et palads og leder efter eget hus i Miami

Elle Macpherson og Jeff Soffer har været gift siden 2013. Foto: All Over Press
Elle Macpherson og Jeff Soffer har været gift siden 2013. Foto: All Over Press

Den tidligere supermodel, der stadig ligner en million, er flyttet fra sin milliardær-mand, Jeff Soffer, som hun giftede sig med i 2013, skriver Page Six.

Med sig har hun taget sine to børn, som hun begge har fra tidligere forhold.

Modellen, der i sin storheds-periode i 80'erne og 90'erne blev kaldt 'the Body' leder ifølge en kilde efter 'sit eget hus i Miami-området'.

Elle MacPherson afslører nu, at hun for et par år siden troede, at hun havde fået kræft.(Foto: AP) Intl. kendte - 5. okt. 2015 - kl. 20:06 'The Body' gik i kræft-panik

Hun havner næppe i en 2 værelses stue-lejlighed i en skummel sidegade, men om det nye sted, når hun finder det, kan leve op til den standard, hun har vænnet sig til at bo i med Soffer, kan man godt tvivle på.

'The Body' var ikke for ingenting en af de populæreste suopermodeller. Foto: All Over Press
'The Body' var ikke for ingenting en af de populæreste suopermodeller. Foto: All Over Press
 

Alvorlig helikopter-ulykke
Den palads-agtige ejendom på 2.500 kvm. - som eks-manden opførte, mens han endnu var sammen med sin første kone, Kimberley - ligger lige ud til vandet i Indian Creek og skønnes at være 26 millioner dollars værd.

Men mindre kan selvfølgelig også gøre det, og 'the Body' lider næppe nogen nød.

Dronningen af Playboy, Pamela Anderson, sammen med Kong Hefner. 13 gange har Pamela været på forsiden af bladet. Foto: All Over Press Kendte Top 20: Her er de pivfrækkeste Playboy-babes

Hun og Jeff Soffer, der er ejendoms-udvikler i den dyre klasse og skønnes at være god for ca.30 milliarder kroner, begyndte at komme sammen i 2009. De brød med hinanden i 2012, men efter at han var sluppet fra en alvorlig helikopter-ulykke med livet i behold, gav de forholdet en ny chance, og de blev forlovet og gift i 2013.

Se også: Model snuppede sin tredje forside

Elle Macpherson har tidligere været gift med den franske fotograf Gilles Bensimon, og hun havde et forhold i 90'erne med den franske finansmand Arpad Busson, som hun fik sine to børn med, Arpad Flynn, 18 år, og Aurelius Cy, 14.

10 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i flash!